MENIU

Kaina, €

Šaltieji patiekalai ir užkandžiai iš silkės (~450 gr./lėkštė)

€/Lėkštė
Silkės užkandis su baklažanais, cukinijomis, paprikomis, pomidorais, kaparių uogomis, napolitano padaže, su saulėgražų daigais 9.00
Silkės užkandis su keptais miško grybais, čiobreliais 10.00
Silkės, mėlynųjų bulvių, putpelių kiaušinių, keptų obuolių, agurkų užkandis su rūkyta grietine ir krapų pudra 9.50
Silkė su keptais batatais, avokadais ir linų sėmenų aliejumi 9.50
Burokėlių karpačas su silke, apelsinais, pankoliais 9.00

Šaltieji patiekalai ir užkandžiai iš žuvies (~550 gr./lėkštė)

€/Lėkštė
Rifešerio juostelės teriyaki padaže, mangų salsa su moliūgais, tapiokos traškučiais 19.00
Nilo ešerių juostelės Panko džiūvėsėliuose su česnakiniu jogurto ir žalumynų pagardu 15.00
Lėtai keptas paltusas su moliūgų, mangų, svogūnų laiškų salsa 18.00
Keptos menkės juostelės svogūnų tešloje su porų padažu 15.50
Marinuota lašiša su Mozarella, agurkais, Pesto 16.50
Marinuotas rausvasis tunas teriyaki padaže, su marinuotais imbierais, japoniškais krienais Wasabi, wakami jūros dumbliais 21.00
Lašišų suktinukai su avokadų-varškės kremu, kaparėliais, daigais 19.00
Tuno sašimi, pomidorų, ryžių lapų, putpelių kiaušinių užkandis 19.00
Plekšnės bokšteliai su rikotos ir parmezano sūriais, špinatais 17.00
Peruietiška lašišų, aštuonkojų, kalmarų seviche, apelsinai, kukurūzai, tigrės pienas 19.00
Sūdytų lašišų užkandis, marinuoti  obuoliai, apelsinų – medaus – grūdėtų garstyčių padažas 17.00
Melsvauodegė menkė su špinatais, mangų – moliūgų salsa 15.50

Žuvys cielos

Kepta lašiša arba lašišinis upėtakis su špinatais, pastarnokais, tigrinėmis krevetėmis, vėžiais, midijomis (vieneto svoris ~1.5-2.5 kg.), kg. 39.00
Kepta puošni lydeka su porų padažu (vieneto svoris ~1,5-2,5 kg.), kg. 24.00

Šaltieji patiekalai ir užkandžiai iš mėsos 

€/Lėkštė
Jautienos(~550 gr./ lėkštė)
Jautienos rostbifas su ančiuviais ir putpelių kiaušiniais 23.00
Lėtai kepta jautienos nugarinė su petražolių ir pistacijų gremolata, keptomis daržovėmis 23.00
Jaučių liežuvių suktinukai su naminių krienų-majonezo padažu 17.00
Kiaulienos (~550 gr./ lėkštė)
Lėtai kepta kiaulienos išpjova, pateikiama su madeiros vyno-juodųjų serbentų pagardu, karamelizuotais burokėlių rutuliukais 16.00
Kiaulienos sprandinė su pipiriukų plutele, pateikiama su žalumynais ir lengvai vytintais pomidoriukais 15.00
Žemoje temperatūroje kepta kiauliena su miško grybais, grilintomis daržovėmis, karamelizuotais svogūnais 16.00
Kiaulienos išpjova Demi Glace glazūroje su briuselio kopūstais, granatais, kumpio traškučiais 17.50
Lėtai kepta kiaulienos nugarinė su petražolių ir pistacijų gremolata, keptomis daržovėmis 16.00
Paukštienos (~550 gr./ lėkštė)
Lėtai kepta kalakutienos krūtinėlė, pateikiama su mangų-ananasų salsa, granatais 18.50
Lėtai kepta antienos krūtinėlė su datulėmis, vytintomis marinuotomis slyvomis, karčiųjų apelsinų pagardu 18.50
Vištienos ir antienos galantinas, apelsinų karpačas, spanguolės, migdolai, mėlynųjų svogūnų ir serbentų uogienė 17.00
Paštetai (~400 gr./ lėkštė)
Gaminame ne šiltuoju metų laiku !
Kalakutienos paštetas su morkų kremu, marinuotomis kriaušėmis 12.00
Antienos paštetas su voveraitėmis, lengvai vytintomis slyvomis ir spanguolėmis, mėlynųjų svogūnų ir serbentų uogiene 12.00

Žalumynai, daržovės, salotos  

€/ Lėkštė
 

Su sūriais (~600 gr./ lėkštė)

Bulguro salotos su lengvai vytintais pomidorais, mėlynais svogūnais, granatais, feta sūriu, šparaginėmis pupelėmis, slyvomis,  medaus  padažu 8.50
Lapelių salotos su minkštuoju Feta sūriu, apelsinais, skrudintais kapotais migdolais, daigais, prancūziškų garstyčių padažu 9.00
Žalumynai su marinuotu Brie sūriu, kriaušėmis, karamelizuotais graikiniais riešutais, citrininiu pagardu 9.50
Karamelizuotų burokėlių salotos su minkštuoju Feta sūriu, lapeliais, graikiniais riešutais, medaus-baltojo vyno-garstyčių padažu 8.00
Lengvai keptų pomidorų ir marinuoto Mozzarella sūrio užkandis Caprese su lapeliais, bazilikų pesto padažu 9.00
Žalumynų salotos su šviežiu itališku sūriu Burrata, keptais burokėliais, lengvai vytintais pomidoriukais ir skrudintomis pistacijomis, uogomis, pesto padažu 11.50
 

Su vištiena, jautiena, liežuviu, kumpiu, žuvimi (~600 gr./ lėkštė)

Žalumynų salotos su liežuviu, morkytėmis, žaliaisiais žirneliais, apelsinais, paskanintos grūdėtų garstyčių padažu 9.00
Salotos su plėšyta vištiena, kriaušėmis, vyšniniais pomidoriukais, ridikėliais, žirnių daigais, paskaninta balzaminiu padažu 8.00
Žalumynų salotos su lėtai keptos jautienos griežinėliais, mangais, marinuotomis alyvuogėmis, saulėje džiovintais pomidorais paskanintos balzaminiu padažu 9.00
Žalumynų užkandis Juodasis Cezaris su vištienos krūtinėle,, juodos duonos skrebučiais, juodasis sezamas, džiovintos alyvuogės, kietasis sūris, pomidorai, garstyčių-medaus padažas 7.50
Žaliasis dubuo su lašišų kapotiniu: avokadai, bolivinė balanda, mangai, žalumynų lapeliai, brokoliai, švieži vyšniniai pomidoriukai, virti kiaušiniai, marinuoti imbierai, wacami jūros dumbliai, edamame sojos pupelės, sezamai, agurkai, japoniniai ridikai, marinuotos lašišos, mangų-aitriųjų paprikų padažas 12.50
Viduržemio jūros salotos su šviežiu plėšytu Mozzarella sūriu, marinuotomis lašišomis, krevetėmis, itališku žolelių padažu 12.50
 

Žalumynų, daržovių salotos (~600 gr./ lėkštė)

Žaliasis dubuo: avokadai, bolivinė balanda, mangai, žalumynų lapeliai, brokoliai, švieži vyšniniai pomidoriukai, virti kiaušiniai, marinuoti imbierai, wacami jūros dumbliai, edamame sojos pupelės, sezamai, agurkai, japoniniai ridikai, mangų-aitriųjų paprikų padažas, sojų padažas 9.00
Balandos su keptais moliūgais, batatais, kriaušėmis, majonezo-tahini padažu 8.00
Brokolių salotos su vynuogėmis, džiovintomis spanguolės, salotiniais svogūnais, moliūgų ir saulėgrąžų sėklomis, Hamker majonezo padažu 8.00
Keptų daržovių asorti: keptos cukinijos, paprikos, vyšniniai pomidorai, morkytės, baklažanai, ropės, paskaninta česnakais, teriyaki padažu 7.00
Žalumynų užkandis: vyšniniai pomidorai, agurkai, ridikėliai, krapai, mėlynieji svogūnai, morkytės, špinatų lapeliai, gražgarstės, pagardinta žolelių padažu 7.00
Šefo marinuotos daržovės: žiediniai kopūstai, morkytės, salierai, Edamame pupelės, mėlynieji svogūnai, alyvuogės, kaliaropės 7.50
Baklažanų suktinukai su riešutų kremu; Burokėlių vamzdeliai su rikotos ir kietojo sūrio kremu; Cukinijų suktinukai su feta ir džiovintais pomidorais 9.50
 
Gero apetito! Bon Appetit! Dobry apetyt! God appetitt! Laba apetīte!