MENIU Kaina
Šaltieji patiekalai ir užkandžiai iš silkės (~450 gr./lėkštė) €/ Lėkštė
Silkės užkandis su baklažanais, cukinijomis, paprikomis, pomidorais, kaparių uogomis, napolitano padaže, su saulėgražų daigais 8,00
Matje silkės foršmakas su daržovių makaronais 10,50
Silkės užkandis su keptais miško grybais, čiobreliais 9,00
Silkės, mėlynųjų bulvių, putpelių kiaušinių, keptų obuolių, agurkų užkandis su rūkyta grietine ir krapų pudra 9,00
Silkė su keptais batatais, avokadais ir linų sėmenų aliejumi 9,00
Burokėlių karpačas su silke, apelsinais, pankoliais 8,00
Šaltieji patiekalai ir užkandžiai iš žuvies (~550 gr./lėkštė) €/ Lėkštė
Juodųjų paltusų išpjova teriyaki padaže, mangų salsa su moliūgais, tapiokos traškučiais 18,00
Nilo ešerių juostelės Panko džiūvėsėliuose su česnakiniu jogurto ir žalumynų pagardu 14,00
Lėtai keptas sterkas su moliūgų, mangų, svogūnų laiškų salsa 18,00
Keptos menkės juostelės svogūnų tešloje su porų padažu 14,50
Marinuota lašiša su Mozarella, agurkais, Pesto 15,00
Marinuotas rausvasis tunas teriyaki padaže, su marinuotais imbierais, japoniškais krienais Wasabi, wakami jūros dumbliais 20,00
Lašišų suktinukai su avokadų-varškės kremu, kaparėliais, daigais 18,00
Tuno sašimi, pomidorų, ryžių lapų, putpelių kiaušinių užkandis 18,00
Nilo ešerio falafeliai, pateikiami pomidorų consomme su alyvuogėmis, bazilikais 16,00
Peruietiška lašišų, aštuonkojų, kalmarų seviche, greipfrutai, kukurūzai 19,00
Sūdytų lašišų užkandis, marinuoti  obuoliai, apelsinų – medaus – grūdėtų garstyčių padažas 16,00
Melsvauodegė menkė su špinatais, mangų – moliūgų salsa 14,50
Žuvys cielos
Kepta lašiša arba lašišinis upėtakis su špinatais, pastarnokais, tigrinėmis krevetėmis, vėžiais, midijomis (~2 kg.), kg. 35,00
Kepta puošni lydeka su porų padažu (nuo 2 iki 3 kg.), kg. 19,00
Šaltieji patiekalai ir užkandžiai iš mėsos €/ Lėkštė
Jautienos(~550 gr./ lėkštė)
Jautienos suktinukas, paskanintas porais ir paprikomis 18,00
Jautienos rostbifas su ančiuviais ir putpelių kiaušiniais 22,00
Lėtai kepta jautienos nugarinė su petražolių ir pistacijų gremolata, keptomis daržovėmis 22,00
Jaučių liežuvių suktinukai su naminių krienų-majonezo padažu 16,00
Kiaulienos (~550 gr./ lėkštė)
Lėtai kepta kiaulienos išpjova, pateikiama su madeiros vyno-juodųjų serbentų pagardu, karamelizuotais burokėlių rutuliukais 15,00
Kiaulienos sprandinė su pipiriukų plutele 14,00
Žemoje temperatūroje kepta kiauliena su miško grybais, grilintomis paprikomis, karamelizuotų svogūnų skiltelėmis 15,00
Kiaulienos išpjova Demi Glace glazūroje su briuselio kopūstais, granatais, šoninės traškučiais 16,00
Lėtai kepta kiaulienos nugarinė su petražolių ir pistacijų gremolata, keptomis daržovėmis 16,00
Kiaulienos sprandinės suktinukas su baravykais 16,00
Paukštienos (~550 gr./ lėkštė)
Lėtai kepta kalakutienos krūtinėlė, pateikiama su mangų-ananasų salsa, granatais 17,00
Keptas kalakutienos vyniotinis su džiovintomis spanguolėmis ir lazdynų riešutais 15,00
Vištienos galantinas su obuoliais ir datulėmis, vytintomis marinuotomis slyvomis, karčiųjų apelsinų pagardu 14,00
Jautienos ir vištienos suktinukas su porais ir paprikomis 15,00
Vištienos ir antienos galantinas, apelsinų karpačas, spanguolės, migdolai, mėlynųjų svogūnų ir serbentų uogienė 15,00
Paštetai (~400 gr./ lėkštė)
Antienos paštetas su voveraitėmis, lengvai vytintomis slyvomis ir spanguolėmis, mėlynųjų svogūnų ir serbentų uogiene 12,00
Antienos kepenėlių parfė su juodųjų serbentų žele ir mangų-ananasų čatniu 12,00
Kalakutienos paštetas su morkų kremu, cidonijomis 12,00
Žalumynai, daržovės, salotos €/ Lėkštė
Su sūriais (~600 gr./ lėkštė)
Bulguro salotos su lengvai vytintais pomidorais, mėlynais svogūnais, granatais, feta sūriu, šparaginėmis pupelėmis, slyvomis,  medaus  padažu 7,50
Lapelių salotos su minkštuoju sūriu, apelsinais, skrudintais kapotais migdolais, daigais, prancūziškų garstyčių padažu 8,00
Žalumynai su marinuotu Brie sūriu, kriaušėmis, karamelizuotais graikiniais riešutais, citrininiu pagardu 8,00
Karamelizuotų burokėlių salotos su minkštuoju sūriu, lapeliais, graikiniais riešutais, medaus-baltojo vyno-garstyčių padažu 7,00
Viduržemio jūros salotos su šviežios Mozzarellos rutuliukais, marinuotomis lašišomis, krevetėmis, itališku žolelių padažu 9,00
Lengvai keptų pomidorų ir marinuoto Mozzarella sūrio užkandis su lapeliais, bazilikų pesto padažu 8,00
Žalumynų salotos su šviežiu itališku sūriu Burrata, keptais burokėliais, lengvai vytintais pomidoriukais ir skrudintomis pistacijomis, pesto padažu 9,00
Su vištiena, jautiena, liežuviu, kumpiu (~600 gr./ lėkštė)
Žalumynų salotos su liežuviu, morkytėmis, žaliaisiais žirneliais, apelsinais, paskanintos grūdėtų garstyčių padažu 8,00
Salotos su plėšyta vištiena, kriaušėmis, vyšniniais pomidoriukais, ridikėliais, žirnių daigais, paskaninta balzaminiu padažu 8,00
Žalumynų salotos su lėtai keptos jautienos griežinėliais, mangais, marinuotomis alyvuogėmis, saulėje džiovintais pomidorais paskanintos balzaminiu padažu 9,00
Žalumynų užkandis Juodasis Cezaris su vištiena, juodos duonos skrebučiais, juodasis sezamas, džiovintos alyvuogės, kietasis sūris, pomidorai, garstyčių-medaus padažas 7,50
Žalumynų, daržovių salotos (~600 gr./ lėkštė)
Balandos su keptais moliūgais, batatais, kriaušėmis, majonezo-tahini padažu 7,50
Brokolių salotos su vynuogėmis, džiovintomis spanguolės, salotiniais svogūnais, moliūgų ir saulėgrąžų sėklomis, Hamker majonezo padažu 7,00
Keptų daržovių asorti: keptos cukinijos, paprikos, vyšniniai pomidorai, morkytės, baklažanai, ropės, paskaninta česnakais, raudonėliais ir alyvuogių aliejumi 6,00
Žalumynų užkandis: vyšniniai pomidorai, agurkai, ridikėliai, krapai, mėlynieji svogūnai, morkytės, špinatų lapeliai, gražgarstės, pagardinta žolelių padažu 6,00
Naminės marinuotos daržovės: žiediniai kopūstai, morkytės, salierai, Edamame pupelės, mėlynieji svogūnai, alyvuogės, kaliaropės 6,50
Baklažanų suktinukai su riešutų kremu; Burokėlių vamzdeliai su rikotos ir kietojo sūrio kremu; Cukinijų suktinukai su feta ir džiovintais pomidorais 8,00
Gero apetito! Bon Appetit! Dobry apetyt! God appetitt! Laba apetīte!