MENIU Kaina 
               Šaltieji patiekalai ir užkandžiai iš silkės                (~450 gr./lėkštė) €/ Lėkštė
Silkės užkandis su japoniškais ridikais, obuoliais, svogūnų laiškais, saulėgrąžų daigais, džiovintomis spanguolėmis 8.00
Silkės užkandis su baklažanais, cukinijomis, paprikomis, pomidorais, kaparių uogomis, Napolitano padaže, su saulėgrąžų daigais 8.00
Silkės užkandis su morkų, obuolių, burokėlių žiuljenu, daigais, citrininiu  pagardu 8.00
Silkės užkandis su keptais miško grybais, čiobreliais 9.00
Silkės riekelės, marinuotos garstyčių padaže, patiekiamos ant saldžiųjų bulvių griežinėlių 9.00
Silkė, marinuota pomidorų sultyse, su cukinijų, morkų, porų, paprikų žiuljenu, linų sėmenų aliejumi 8.00
                 Šaltieji patiekalai ir užkandžiai iš žuvies               (~550 gr./lėkštė) €/ Lėkštė
Marinuotas rausvasis tunas teriyaki padaže, su marinuotais imbierais, japoniškais krienais Wasabi, wakami jūros dumbliais 20.00
Sterkų suktinukai su rikota sūriu, špinatais 16.00
Karpių terinas su baravykais 16.00
Nilo ešerių trikampėlis su snieginių krabų mėsa, špinatais, morkų marškinėliais, bei porų padažu 15.00
Lašišų -menkių pyragas su špinatais, jūros dumbliais 15.00
Nilo ešerių juostelės Panko džiuvėsėliuose su česnakiniu jogurto ir žalumynų pagardu 14.00
Lėtai keptas sterkas su avokadų, alyvuogių, kaparėlių, mėtų salsa 18.00
Marinuota lašiša su Mozzarella, agurkais, Pesto 15.00
Kokosų piene virti  lašišų gabaliukai su žolelių padažu, mangų-šviežių agurkų ir svogūnų laiškų salsa 17.00
Lašišų suktinukai su avokadų-varškės kremu, kaparėliais, daigais 18.00
Nilo ešerių suktinukai, su daržovių makaronais 15.00
Žuvys cielos  
Lašišų, Nilo ešerių tortas su krevetėmis, kalmarais, midijomis, wakami dumbliais (~1,5 kg.), vnt. 45.00
Kepta lašiša arba lašišinis upėtakis su špinatais, pastarnokais, tigrinėmis krevetėmis, vėžiais, midijomis (~1 kg.), kg. 35.00
Kepta puošni lydeka su porų padažu (~1,5-2,5 kg.), kg. 19.00
Šaltieji patiekalai ir užkandžiai iš mėsos  €/ Lėkštė
Iš jautienos (~550 gr./ lėkštė)
Jautienos suktinukas, paskanintas porais ir paprikomis 18.00
Jautienos rostbifas su ančiuviais ir putpelių kiaušiniais 22.00
Jaučių liežuvių suktinukai su naminių krienų-majonezo padažu 16.00
Iš kiaulienos (~550 gr./ lėkštė)
Lėtai kepta kiaulienos išpjova, pateikiama su madeiros vyno-juodųjų serbentų pagardu, karamelizuotais burokėlių rutuliukais 15.00
Kiaulienos sprandinė su pipiriukų plutele 14.00
Kiaulienos sprandinės suktinukas su džiovintais pomidorais, alyvuogių tartaru 14.00
Kepta kiaulienos sprandinė su voveraitėmis 15.00
Iš paukštienos (~550 gr./ lėkštė)
Barbarisinės anties galantinas su rome mirkytais vaisiais 16.00
Lėtai kepta kalakutienos krūtinėlė, pateikiama su mangų-ananasų salsa, granatais 17.00
Kalakutienos musas su žalumynų ir parmezano sūrio plutele 16.00
Keptas kalakutienos vyniotinis su džiovintomis spanguolėmis ir lazdynų riešutais 15.00
Vištienos galantinas su slyvų topinada, bruknių padažu 14.00
Vištienos terinas su šparaginėmis pupelėmis, morkytėmis, juodojo kumpio marškinėliuose 15.00
Paštetai (~400 gr./ lėkštė)
Triušienos kepenėlių pašteto lašeliai su skrudintomis pistacijomis ir džiovintomis spanguolėmis 15.00
Antienos kepenėlių parfė su juodųjų serbentų žele ir mangų-ananasų čatniu 15.00
Kalakutienos paštetas su morkų kremu, cidonijomis 15.00
Žalumynai, daržovės, salotos   €/ Lėkštė
Su sūriais (~600 gr./ lėkštė)
Lapelių salotos su minkštuoju sūriu, apelsinais, skrudintais kapotais migdolais, daigais, prancūziškų garstyčių padažu 8.00
Žalumynai su marinuotu Brie sūriu, kriaušėmis, karamelizuotais graikiniais riešutais, citrininiu pagardu 8.00
Vyšniniai pomidorai su Mozzarella rutuliukais, lapeliais, Pestopadažu 8.00
Karamelizuotų burokėlių salotos su minkštuoju sūriu, lapeliais, graikiniais riešutais, medaus-baltojo vyno-garstyčių padažu 7.00
Viduržemio jūros salotos su šviežios Mozzarellos rutuliukais, marinuotomis lašišomis, krevetėmis, itališku žolelių padažu 9.00
                Su vištiena, jautiena, liežuviu, kumpiu                 (~600 gr./ lėkštė)
Avinžirnių salotos su marinuotomis paprikomis, saulėje džiovintais pomidorais, vytintu kumpiu, daigais, ančiuvių padažu 8.00
Žalumynų salotos su liežuviu, morkytėmis, žaliaisiais žirneliais, apelsinais, paskanintos grūdėtų garstyčių padažu 8.00
Salotos su plėšyta vištiena, kelmučiais, vyšniniais pomidoriukais, ridikėliais, žirnių daigais, paskaninta balzaminiu padažu 8.00
Žalumynų salotos su lėtai keptos jautienos griežinėliais, mangais, marinuotomis alyvuogėmis, saulėje džiovintais pomidorais paskanintos balzaminiu padažu 9.00
Žalumynų, daržovių salotos (~600 gr./ lėkštė)
Žiedinių kopūstų salotos su purpurinėmis morkomis, citrininių alyvuogių aliejaus pagardu, skrudintais pistacijų branduoliais 7.00
Brokolių salotos su vynuogėmis, džiovintomis spanguolės, salotiniais svogūnais, moliūgų ir saulėgrąžų sėklomis, Hamker majonezo padažu 7.00
Lapelių salotos su marinuotomis alyvuogėmis, karnišonais, paprikomis, saulėje džiovintais pomidorais, balzaminiame acte marinuotais perliniais  svogūnėliais, pievagrybiais 6.00
Keptų daržovių asorti: keptos cukinijos, paprikos, vyšniniai pomidorai, morkytės, baklažanai, ropės, paskaninta česnakais, raudonėliais ir alyvuogių aliejumi 6.00
Rukolos, špinatų, burokėlių lapelių salotos su kedrinėmis pinijomis, paskaninta balzaminiu padažu 8.00
Žalumynų užkandis: vyšniniai pomidorai, agurkai, ridikėliai, krapai, mėlynieji svogūnai, morkytės, pagardinta žolelių padažu 6.00

 

🔺Meniu čia: http://sventejums.lt/svente_jums/meniu/
🔺Klausimai čia: 8693 40 402 Linas Valentukevičius
🔺Užsakymai čia: info@sventejums.lt
🔺Atsiimti čia: Gamybos 14, Alytus | gamybos skyrius | Šventė Jums