Karštieji patiekalai švediškai (be aptarnavimo) Kaina, €/porc.
Patiekalai iš žuvies
Nilo ešerio suktinukai su špinatais, paskaninti  Chardonnay vyne troškintais daržovių  makaronais, pagardinti  citrininiu žolelių pagardu, patiekiama su kukurūzų polenta 6.50
Kepti menkės suktinukai su pastarnokais, troškintais pankoliais ir apelsinais, mėtiniais ryžiais, pagardinta citrininiu kaparėlių padažu 5.90
Nilo ešerio-lašišos rožė, patiekiama su mangų-agurkų-svogūnų laiškų tartaru, ryžiais su traškiais brokoliais, paskaninti baltojo vyno padažu 8.50
Nilo ešerio juostelės su skrudinta sezamų plutele, pomidorų-alyvuogių čatniu, šviežiomis virtomis  mini bulvytėmis, burokėlių kremu 6.50
Lašišos juostelės, virtos kokoso piene su Pesto plutele, pomidorų ir baklažanų čatniu, žirnelių kremu 7.40
Patiekalai iš kiaulienos, jautienos
Kepti kiaulienos sprandinės kepsneliai, paskaninti švelniu krienų-obuolių padažu, patiekiami su burokėlių, morkų, ropių kubeliais, bulvių-žirnelių kremu 6.50
Žemoje temperatūroje lėtai kepti kiaulienos išpjovos medalionai, patiekiami su bulvių griežinėliais, pastarnokų juostelėmis su pomidorų-alyvuogių čatniu, pagardinta sultinio „Demi Glace“ padažu 8.00
Kepti kiaulienos sprandinės kepsneliai, paskaninti raudonojo vyno-žaliųjų pipiriukų padažu, patiekiama su meduje troškintais kopūstais su spanguolėmis, keptomis rūkytomis  bulvėmis 6.60
Žemoje temperatūroje lėtai kepti kiaulienos išpjovos  medalionai,  paskaninti  Chardonnay vyno-brendžio padažu, patiekiami su burokėlių, morkų, ropių, bulvių, pievų grybų salotomis 8.00
Kepti kiaulienos sprandinės kepsneliai, patiekiami su salierų šaknų risotu, karštomis pupelėmis su šoninės gabaliukais, spanguolių padažu 6.50
Kepti marinuoti šonkauliukai su BBQ padažu, patiekiami su troškintais kopūstais su medumi  ir keptomis bulvėmis, paskanintomis čiobreliais 6.50
Patiekalai iš paukštienos
Vištienos juostelės rytietiškai su sezamais, apelsinų sojos pagardu, patiekiama su ryžiais su brokoliais  5.30
Vištienos krūtinėlės juostelės su čederio sūrio pagardu, keptų bulvių griežinėliais, karamelizuotomis morkytėmis 6.50
Vištienos krūtinėlės mini suktinukai su Mozzarella sūriu, špinatais, patiekiama su  Chardonnay vyno padažu, troškintais brokoliais, kalafijorais su skrudintais sezamais, keptais bulvių griežinėliais su čiobreliais 6.50
Vištienos mini suktinukai  su baklažanais, pomidorais, patiekiama su perliniu kuskusu, morkų, batatų, pastarnokų salotomis 5.80
Vištienos krūtinėlės juostelės panko džiuvėsėliuose, patiekiama su karamelizuotais obuolių-kriaušių kubeliais, rietmenų kruopų koše su morkomis, juodųjų serbentų pagardu 6.50
Patiekalai iš daržovių
Kukurūzų polenta Napolitano padaže su saulėje vytintais pomidorais, čederio sūriu  6.00
Juodųjų, oranžinių lęšių troškinys su pastarnokais, ropėmis, purpurinėmis morkytėmis 6.00
Salierų šaknų rizotas su Edamame pupelėmis 6.00
Daržovių Ratatouille: baklažanai, cukinijos, pastarnokai, salotiniai svogūnai, paprikos 6.00
Cukinijos bokštelis su daržovių  makaronais, rikotos ir čederio sūriais 6.00
Keptos bulvinės bandos su grietinėlės-spirgučių padažu ir varškės darytiniu (min. užsakymas 8 porc.) 4.50
Minimalus vienos rūšies užsakymo kiekis: 5 porc.

 

🔺Meniu čia: http://sventejums.lt/svente_jums/meniu/
🔺Klausimai čia: 8693 40 402 Linas Valentukevičius
🔺Užsakymai čia: info@sventejums.lt
🔺Atsiimti čia: Gamybos 14, Alytus | gamybos skyrius | Šventė Jums