KARŠTIEJI PATIEKALAI (švediškai) Alergenai Kaina, €
 

Patiekalai iš žuvies

Plekšnės suktinukai su špinatais, paskaninti  Chardonnay vyne troškintomis daržovėmis,citrininiu žolelių pagardu, patiekiama su bolivine balanda DIGK 8.70
Kepti menkės suktinukai su lašiša, troškintais pankoliais ir apelsinais, mėtiniais ryžiais, pagardinta žaliųjų citrinų ir kaparėlių padažu DK 8.60
Nilo ešerio juostelės su žalumynų pesto plutele, patiekiama su mangų-agurkų-svogūnų laiškų salsa, žaliuoju kuskusu DKGI 9.00
Lašišų juostelės, virtos kokosų piene su pesto plutele, pomidorų ir baklažanų čatniu, bolivine balanda DKH 9.70
 

Patiekalai iš kiaulienos

Kepti kiaulienos sprandinės kepsneliai, paskaninti švelniu krienų-obuolių padažu, patiekiami su keptomis bulvėmis su krapais, šviežių daržovių asorti paskaninta mėtiniu alyvuogių aliejumi, šviežiai parauginti agurkėliai AKGILH 7.50
Kepti kiaulienos sprandinės kepsneliai, paskaninti raudonojo vyno-žaliųjų pipiriukų padažu, patiekiama su šefo marinuotomis daržovėmis, keptomis rūkytomis  bulvėmis AKGILH 7.50
Žemoje temperatūroje lėtai kepti kiaulienos išpjovos  medalionai,  paskaninti  Chardonnay vyno-brendžio padažu, patiekiami su burokėlių, morkų, ropių, bulvių, pastarnokų salotomis AIKLHG 9.50
Kepti marinuoti kiaulienos šonkauliukai su BBQ padažu, patiekiami su Coleslaw kopūstų salotomis  ir šviežiai  paraugintais agurkėliais, keptomis bulvėmis, paskanintomis čiobreliais AKFILHG 7.80
 

Patiekalai iš paukštienos

Vištienos krūtinėlės juostelės su čederio sūrio ir porų pagardu, patiekiami su bulvių griežinėliais, karamelizuotomis morkytėmis IGAKLH 7.50
Vištienos krūtinėlės mini suktinukai su Mozzarella sūriu, špinatais, patiekiama su  Chardonnay vyno padažu, troškintais brokoliais, kalafijorais su skrudintais sezamais, keptais bulvių griežinėliais su čiobreliais IGAKLHL 8.00
Vištienos krūtinėlės juostelės panko džiuvėsėliuose, patiekiama su keptomis bulvytėmis su krapais, vyšniniais pomidoriukais, traškiomis agurkų ir morkų juostelėmis ir česnakiniu vytintų pomidorų padažu IAKLHG 8.00
Antienos kulšelė Confit, patiekiama su apelsininiais makaronais tagliatelle, špinatų lapeliais, vyšnių konfitiūru ir karamelizuotais obuoliais 12.00
Kalakutienos mini suktinukai paskanintas minkštuoju sūriu, špinatų lapeliais, keptomis paprikomis  vermuto – grietinėlės padaže, patiekiami su bulvių griežinėliais, karamelizuotomis morkytėmis IGAKLH 9.50
 

Patiekalai iš daržovių

Juodųjų, oranžinių lęšių troškinys su pastarnokais, ropėmis, batatais, paprikomis 7.00
Salierų šaknų rizotas su Edamame pupelėmis IGF 6.50
Daržovių ratatouille: baklažanai, cukinijos, pastarnokai, salotiniai svogūnai, paprikos 7.00
Cukinijos bokštelis su daržovėmis, bolivine balanda GI 6.00
Keptos bulvinės bandos su grietinėlės-spirgučių padažu ir varškės darytiniu (min. užsakymas 8 porc.) AIKLHG 5.00
Sicilietiškas baklažanų troškinys kaponata su juodosiomis alyvuogėmis ir kaparėliais, patiekiamas su bolivinės balandos kruopomis 7.00
Minimalus vienos rūšies užsakymo kiekis: 5 porc.
 

Gero apetito! Bon Appetit! Dobry apetyt! God appetitt! Laba apetīte!

 

Alergenų reikšmės

Alergenai
Glitimo turintys javai ir jų produktai A
Vėžiagyviai ir jų produktai B
Kiaušiniai ir jų produktai C
Žuvis ir jos produktai D
Žemės riešutai ir jų produktai E
Sojų pupelės ir jų produktai F
Pienas ir jo produktai G
Riešutai ir jų produktai H
Salierai ir jų produktai I
Garstyčios ir jų produktai K
Sezamų sėklos ir jų produktai L
Sieros dioksidas ir sulfitai, kurių koncentracija didesnė kaip 10 mg/kg arba 10 mg/l, išreikti kaip SO2 M
Lubinai ir jų produktai N
Moliuskai ir jų produktai O