Karštieji patiekalai porcijomis (be aptarnavimo) Kaina
Karštieji patiekalai iš vištienos, kalakutienos, antienos
Vištienos krūtinėlė su saulėje džiovintais pomidorais, patiekiama su žaliųjų žirnelių muslinu, karštomis pupelių salotomis ir keptais ridikais, paskaninta ruginės duonos traškučiais

 

8.00
Vištienos krūtinėlė su  krevetėmis ir vytintu kumpiu, patiekiama su morkų kremu, karamelizuotais cukinijų, burokėlių, morkų rutuliukais, ruginės duonos traškučiais, rietmenių kruopų koše, daigais 11.00
Vištienos krūtinėlė su  minkštuoju sūriu ir šviežių špinatų lapeliais, paskaninta vyšnių konfitiūru, patiekiama su baltųjų ir purpurinių bulvių griežinėliais, vyne virtomis kriaušėmis, morkų dažiniu, ananasų traškučiu 9.00
Vištienos krūtinėlės kišenėlė su cukinijomis, vytintu kumpiu, paskaninta pastarnoko traškučiais, patiekiama su vyne troškintais lęšiais, karamelizuotais vyšniniais pomidoriukais, jaunų burokėlių lapeliais ir spanguolių padažu 8.00
Vištienos krūtinėlės kišenėlė su juodųjų slyvų tapenada, paskaninta Chardonnay vyno padažu, patiekiama su perliniu kuskusu, keptais pastarnokais, purpurinėmis morkytėmis, cukinija 8.00
Kepta vištienos krūtinėlė  su Mozzarella sūriu, paskaninta voveraičių  padažu, patiekiama su  garintais žiediniais kopūstais, brokoliais, morkytėmis, keptais bulvių griežinėliais, paskanintais čiobreliu 8.00
Kalakutienos suktinukai su saulėje vytintais pomidorais, Mozzarella sūriu, paskaninti vyšnių konfitiūru, patiekiami su vyne virtomis kriaušėmis, bulvių-sūrio apkepėle 9.00
Žemoje temperatūroje kepti kalakutienos medalionai, paskaninti bruknių padažu, patiekiami su perliniu kuskusu, mangų-ananasų čatniu ir keptomis varškės sūrio riekelėmis 10.00
Kepta anties krūtinėlė, patiekiama  su burokėlių-melionų  kremu, mangų-granatų salsa, ananaso traškučiu, šviežiais lapeliais
11.00
Anties kulšelė Confit, patiekiama su  Chardonnay vyne virta kriauše, mangų-granatų salsa, burokėlių rutuliukais, pagardinta gervuogių padažu 10.00
Pagardas: Chardonnay vyno; gervuogių; voveraičių; spanguolių; vyšnių; bruknių; čederio sūrio pagardai
 Karštieji patiekalai iš kiaulienos
Kiaulienos išpjovos bokštelis, patiekiamas su  ropėmis, cukinijų griežinėliais, porų, jaunų  morkyčių lazdelėmis, spalvotų  bulvių kubeliais, karamelizuotais burokėliais, keptomis voveraitėmis, burokų daigais, pagardinta apelsinų-morkų muslinu, pankolių sėklomis bei argano riešutų aliejumi 10.00
Kiaulienos išpjovos medalionai, pateikiami su sūrio-bulvių pyragu, su Grill paprikomis, cukinijomis, vyšniniais pomidoriukais ir paskaninti žaliųjų pipiriukų padažu 9.00
Kepti marinuoti šonkauliukai su BBQ padažu, patiekiami su meduje troškintais kopūstais ir keptomis bulvėmis, paskanintomis čiobreliu 8.00
Kiaulienos sprandinės bokštelis, paskanintas Chardonnay  vyno-brendžio padažu, patiekiamas su bulvių paplotėliais, keptų moliūgų, pastarnokų, burokėlių kubeliais, vyšniniais pomidoriukais, marinuotais kelmučiais 8.00
Žemoje temperatūroje kepti  kiaulienos nugarinės medalionai, paskaninti voveraičių padažu, patiekiami su keptomis ropėmis, bulvių piure, minkštuoju sūriu, baklažanų, cukinijų, pastarnokų ratatouille, juodos duonos trupiniais, daigais 8.00
Kiaulienos sprandinė, paskaninta  Bordo vyno-Demi glace sultinio padažu su žaliaisiais pipiriukais, patiekiamas su Grill daržovėmis, keptomis jaunomis bulvytėmis ir burokėlių lapeliais 8.00
Veršienos išpjovos medalionai, paskaninti spanguolių padažu, patiekiami su salierų risotu, Edamame pupelėmis ir rūkytų bulvių rutuliukais 16.00
Žemoje temperatūroje  kepti jautienos medalionai, pateikiami  su švelniomis  krienų putomis, sultinio padažu, karamelizuotais  burokėlių rutuliukais, marinuotais svogūnais, Panko traškučiais, spanguolių kremu 15.00
Žemoje temperatūroje keptas Angus jautienos didkepsnis, su jaunų morkyčių ūgliais, pagardintas  prieskoninių žolelių salsa, pateikiame su pastarnokų kremu, spalvotų bulvių kubeliais, keptomis ropėmis ir marinuotais svogūnais 16.00
Veršienos išpjovos medalionai su  juodųjų serbentų-Madeiros vyno pagardu, pateikiama su šviežiais lapeliais,bruknių čatniu, mėlynuoju pelėsiniu sūriu, vynuogėmis, daigais 15.00
Lėtai virta elnio nugarinė su sorų kroketu, marinuotais svogūnais, grybų kremu ir sultinio padažu.

(Elnio nugarinė/sorų kroketas/svogūnai raudoni/dž. baravykai su salierais/ burokų cilindrai/demiglaze/burokėlių lapai
XVIIl a. receptas

18.00
Pagardas: Bordo vyno-Demi glace sultinio padažas su žaliaisiais pipiriukais; Demi glace sultino padažas; Chardonnay vyno-brendžio padažas; spanguolių; juodųjų serbentų-Madeiros; miško grybų pagardai
Patiekalai iš žuvies 
Keptos tigrinės krevetės, patiekiamos su troškintais šparagais, morkytėmis, jūros dumbliais ir kukurūzų polentos rutuliukais, paskaninta  Charonnay  vyno-grietinėlės padažu 14.00
Lašiša su keptais obuoliais, paskaninta aromatiniu sviestu, patiekiama su daržovių ratatouille, pastarnokų muslinu, žaliųjų žirnelių kremu ir marinuotomis citrinomis 9.00
Nilo ešerio  suktinukai su špinatais, pateikiami su kapotų žalumynų-kaparėlių pagardu, paskaninti aromatiniu žolelių aliejumi, patiekiami su vyne troškintais lęšiais 8.00
Grilyje kepta riebžuvė, paskaninta kaparių, žaliųjų citrinų-kokosų padažu, patiekiama su baltais ir laukiniais ryžiais, šiltomis pankolių salotomis, bei marinuotos citrinos skiltele 12.00
Keptas sterkas, paskanintas aromatinių žolelių aliejumi, patiekiamas su daržovių makaronais, keptos polentos kubeliais, marinuotos citrinos skiltele 12.00
Keptas vilkešeris, paskanintas karamelizuotų burokėlių dažiniu, morkų muslinu, patiekiamas su šparagais, daržovių makaronais, Edamame pupelėmis 14.00
Daržovių patiekalai
Kukuruzų polenta Napolitano padaže su saulėje vytintais pomidorais, čederio sūriu 6.00
Juodųjų, oranžinių lęšių troškinys su pastarnokais, ropėmis, purpurinėmis morkytėmis 6.00
Salierų šaknų rizotas su Edamame pupelėmis 6.00
Daržovių ratatouille: baklažanai, cukinijos, pastarnokai, salotiniai svogūnai, paprikos 6.00
Cukinijos bokštelis su daržovių  makaronais, rikotos ir čederio sūriais 6.00
Keptos bulvinės bandos su grietinėlės-spirgučių padažu ir varškės darytiniu (min. užsakymas 8 porc.) 4.50
Minimalus vienos rūšies užsakymo kiekis: 5 porc.

 

🔺Meniu čia: http://sventejums.lt/svente_jums/meniu/
🔺Klausimai čia: 8693 40 402 Linas Valentukevičius
🔺Užsakymai čia: info@sventejums.lt
🔺Atsiimti čia: Gamybos 14, Alytus | gamybos skyrius | Šventė Jums