KARŠTIEJI PATIEKALAI (porcijomis) Alergenai Kaina, €
 

Karštieji patiekalai iš vištienos, kalakutienos, antienos

Vištienos krūtinėlė su  minkštuoju sūriu ir šviežių špinatų lapeliais, paskaninta vyšnių konfitiūru, patiekiama su baltųjų ir purpurinių bulvių griežinėliais, vyne virtomis kriaušėmis, morkų dažiniu, ananasų traškučiu IGAKLHG 9.00
Vištienos krūtinėlės kišenėlė su cukinijomis, vytintu serano kumpiu, patiekiama su apkeptomis jaunomis morkytėmis, karamelizuotais vyšniniais pomidoriukais, morkų – apelsinų muslinu, keptomis mini bulvytėmis IAKLHG 9.50
Kepta vištienos krūtinėlė  su Mozzarella sūriu, paskaninta voveraičių  padažu, patiekiama su  garintais kalafijorais, brokoliais, morkytėmis, keptais bulvių griežinėliais, paskanintais čiobreliu IGAKLHG 9.00
Kalakutienos roletas paskanintas minkštuoju sūriu, špinatų lapeliais, keptomis paprikomis, patiekiamas su vyne virta  kriauše, vermuto – grietinėlės padažu, bulvių-sūrio apkepėlė, vyšnių konfitiuru, morkų kremu IGA 10.50
Kepta anties krūtinėlė paskaninta morkų ir šaltalankių padažu, datulių kremu, patiekiama su marinuotais obuoliukais, bulvių – sūrio apkepėle, lengvai keptomis morkytėmis, pastarnokais ir cukinijomis GA 12.00
Anties kulšelė Confit, patiekiama su  Chardonnay vyne virta kriauše, mangų-granatų salsa, karamelizuotais apelsinais, burokėlių rutuliukais, būlvių-sūrio pyragu, pagardinta gervuogių padažu GA 11.00
 

Karštieji patiekalai iš kiaulienos

Kiaulienos išpjovos bokštelis, patiekiamas su  ropėmis, cukinijų griežinėliais, porų, jaunų  morkyčių lazdelėmis, spalvotų  bulvių kubeliais, karamelizuotais burokėliais, keptomis voveraitėmis, pagardinta apelsinų-morkų muslinu, pankolių sėklomis bei argano riešutų aliejumi AKILHG 11.00
Kiaulienos išpjovos medalionai pateikiami su sūrio-bulvių pyragu, su Grill paprikomis, cukinijomis, vyšniniais pomidoriukais ir paskaninti žaliųjų pipiriukų padažu AKG 10.00
Žemoje temperaturoje kepti kiaulienos išpjovos medalionai paskaninti čederio sūriu, rūkyta šonine ir kriaušėmis patiekiami su demi glaze vyno padažu, lengvai keptais burokėliais, moliūgais ir bulvių kubeliais AKGILH 10.50
Kiaulienos sprandinės kepsnys, paskanintas Chardonnay vyno-brendžio padažu, patiekiamas su bulvių griežinėliais, keptais moliūgais, pastarnokais, burokėliais, vyšniniais pomidoriukais, kale traškučiais AKILHG 9.00
Kiaulienos sprandinė, paskaninta  Bordo vyno-Demi glace sultinio padažu su žaliaisiais pipiriukais, patiekiamas su Grill daržovėmis, keptomis jaunomis bulvytėmis su krapais AKILHG 9.00
Žemoje temperatūroje  kepti jautienos medalionai, pateikiami  su švelniomis  krienų putomis, sultinio padažu, keptais burokėliais, cukinijomis, vyšniniais pomidoriukais, marinuotais svogūnais, bulvių griežinėliais, Panko traškučiais, juoda druska GAKILH 16.00
Žemoje temperaturoje keptos veršienos išpjovos medalionai su demi glaze –Madeiros vyno pagardu, pateikiama su šviežiais lapeliais,bruknių čatniu, gorgonzila sūriu, vyšniniais pomidoriukais, vynuogėmis, bulvių griežinėliais GAKILH 17.00
 

Patiekalai iš žuvies 

Lašiša paskaninta bazilikų pesto padažu, patiekiama su daržovių ratatouille,bulvių kubeliais, žaliųjų žirnelių ir morkų kremu, tapijokos traškučiais, vyšniniais pomidoriukais DHIKG 10.00
Lašiša paskaninta mangų ir aitrųjų paprikų dažiniu patiekiama su salierų muslynu, bolivine balanda, keptomis cukinijomis ir burokėliais DIK 10.00
Kepta sterko file, paskaninta ruduojo sviesto padažu, patiekiama su bolivine balanda, žalųjų žirnelių kremu, keptomis morkytėmis, pastarnokais ir žirnelių ankštimis DGK 13.00
Keptas vilkešeris arba dorada (ciela žuvis), keptos paprikos, alyvuogės, pankoliai, vyšniniai pomidoriukai, paskaninta Martini padažu, sūdytos citrinos skiltelės DGIFK 15.00
 

Daržovių patiekalai

Juodųjų, oranžinių lęšių troškinys su pastarnokais, ropėmis, batatais, paprikomis 7.00
Salierų šaknų rizotas su Edamame pupelėmis IGF 6.50
Daržovių ratatouille: baklažanai, cukinijos, pastarnokai, salotiniai svogūnai, paprikos 7.00
Cukinijos bokštelis su daržovėmis, bolivine balanda GI 6.00
Keptos bulvinės bandos su grietinėlės-spirgučių padažu ir varškės darytiniu (min. užsakymas 8 porc.) AIKLHG 5.00
Sicilietiškas baklažanų troškinys kaponata su juodosiomis alyvuogėmis ir kaparėliais, patiekiamas su bolivinės balandos kruopomis 7.00
 

Gero apetito! Bon Appetit! Dobry apetyt! God appetitt! Laba apetīte!

 

Alergenų reikšmės

Alergenai
Glitimo turintys javai ir jų produktai A
Vėžiagyviai ir jų produktai B
Kiaušiniai ir jų produktai C
Žuvis ir jos produktai D
Žemės riešutai ir jų produktai E
Sojų pupelės ir jų produktai F
Pienas ir jo produktai G
Riešutai ir jų produktai H
Salierai ir jų produktai I
Garstyčios ir jų produktai K
Sezamų sėklos ir jų produktai L
Sieros dioksidas ir sulfitai, kurių koncentracija didesnė kaip 10 mg/kg arba 10 mg/l, išreikti kaip SO2 M
Lubinai ir jų produktai N
Moliuskai ir jų produktai O