KARŠTIEJI PATIEKALAI (porcijomis) Alergenai Kaina
Karštieji patiekalai iš vištienos, kalakutienos, antienos
Vištienos krūtinėlė su  minkštuoju sūriu ir šviežių špinatų lapeliais, paskaninta vyšnių konfitiūru, patiekiama su baltųjų ir purpurinių bulvių griežinėliais, vyne virtomis kriaušėmis, morkų dažiniu, ananasų traškučiu IGAKLHG 8,00
Vištienos krūtinėlės kišenėlė su cukinijomis, vytintu serano kumpiu, patiekiama su apkeptomis purpurinėmis morkytėmis, karamelizuotais vyšniniais pomidoriukais, morkų – apelsinų muslinu, keptomis mini bulvytėmis IAKLHG 9,00
Kepta vištienos krūtinėlė  su Mozzarella sūriu, paskaninta voveraičių  padažu, patiekiama su  garintais kalafijorais, brokoliais, morkytėmis, keptais bulvių griežinėliais, paskanintais čiobreliu IGAKLHG 8,00
Kalakutienos roletas paskanintas minkštuoju sūriu, špinatų lapeliais, keptomis paprikomis, patiekiamas su vyne virta  kriauše, vermuto – grietinėlės padažu, bulvių-sūrio apkepėlė, vyšnių konfitiuru, morkų kremu IGA 10,00
Anties kulšelė Confit, patiekiama su  Chardonnay vyne virta kriauše, mangų-granatų salsa, karamelizuotais apelsinais, burokėlių rutuliukais, būlvių-sūrio pyragu, pagardinta gervuogių padažu GA 10,00
Pagardas: Chardonnay vyno; gervuogių; voveraičių; spanguolių; vyšnių; bruknių; čederio sūrio pagardai
 Karštieji patiekalai iš kiaulienos
Kiaulienos išpjovos bokštelis, patiekiamas su  ropėmis, cukinijų griežinėliais, porų, jaunų  morkyčių lazdelėmis, spalvotų  bulvių kubeliais, karamelizuotais burokėliais, keptomis voveraitėmis, pagardinta apelsinų-morkų muslinu, pankolių sėklomis bei argano riešutų aliejumi AKILHG 10,00
Kiaulienos išpjovos medalionai pateikiami su sūrio-bulvių pyragu, su Grill paprikomis, cukinijomis, vyšniniais pomidoriukais ir paskaninti žaliųjų pipiriukų padažu AKG 9,00
Žemoje temperaturoje kepti kiaulienos išpjovos medalionai paskaninti čederio sūriu, rūkyta šonine ir kriaušėmis patiekiami su demi glaze vyno padažu, lengvai keptais burokėliais, moliūgais ir bulvių kubeliais AKGILH 9,50
Kiaulienos sprandinės bokštelis, paskanintas Chardonnay vyno-brendžio padažu, patiekiamas su bulvių griežinėliais, keptais moliūgais, pastarnokais, burokėliais, vyšniniais pomidoriukais, kale traškučiais AKILHG 8,00
Kiaulienos sprandinė, paskaninta  Bordo vyno-Demi glace sultinio padažu su žaliaisiais pipiriukais, patiekiamas su Grill daržovėmis, keptomis jaunomis bulvytėmis su krapais AKILHG 8,00
Žemoje temperatūroje  kepti jautienos medalionai, pateikiami  su švelniomis  krienų putomis, sultinio padažu, keptais burokėliais, cukinijomis, vyšniniais pomidoriukais, marinuotais svogūnais, bulvių griežinėliais, Panko traškučiais, juoda druska GAKILH 15,00
Žemoje temperaturoje keptos veršienos išpjovos medalionai su demi glaze -Madeiros vyno pagardu, pateikiama su šviežiais lapeliais,bruknių čatniu, gorgonzila sūriu, vyšniniais pomidoriukais, vynuogėmis, bulvių griežinėliais GAKILH 15,00
Pagardas: Bordo vyno-Demi glace sultinio padažas su žaliaisiais pipiriukais; Demi glace sultino padažas; Chardonnay vyno-brendžio padažas; spanguolių; juodųjų serbentų-Madeiros; miško grybų pagardai
Patiekalai iš žuvies 
Lašiša paskaninta bazilikų pesto padažu, patiekiama su daržovių ratatouille,bulvių kubeliais, žaliųjų žirnelių ir morkų kremu, tapijokos traškučiais, vyšniniais pomidoriukais DHIKG 9,00
Lašiša paskaninta mangų ir aitrųjų paprikų dažiniu patiekiama su salierų muslynu, bolivine balanda, keptomis cukinijomis ir burokėliais DIK 9,00
Kepta sterko file paskaninta ruduojo sviesto padažu, patiekiama su bolivine balanda, žalųjų žirnelių kremu, keptomis morkytėmis, pastarnokais ir žirnelių ankštimis DGK 12,00
Keptas vilkešeris, paskanintas karamelizuotų burokėlių dažiniu, morkų muslinu, patiekiamas su šparagais, daržovių makaronais, Edamame pupelėmis, bolivine balanda DGIFK 14,00
Daržovių patiekalai
Juodųjų, oranžinių lęšių troškinys su pastarnokais, ropėmis, purpurinėmis morkytėmis, topinambais 6,00
Salierų šaknų rizotas su Edamame pupelėmis IGF 6,00
Daržovių ratatouille: baklažanai, cukinijos, pastarnokai, salotiniai svogūnai, paprikos 6,00
Cukinijos bokštelis su daržovių  makaronais, rikotos ir čederio sūriais GI 6,00
Keptos bulvinės bandos su grietinėlės-spirgučių padažu ir varškės darytiniu (min. užsakymas 8 porc.) AIKLHG 4,50
Sicilietiškas baklažanų troškinys kaponata su juodosiomis alyvuogėmis ir kaparėliais, patiekiamas su bolivinės balandos kruopomis 6,00
Gero apetito! Bon Appetit! Dobry apetyt! God appetitt! Laba apetīte!
Alergenų reikšmės Alergenai
Glitimo turintys javai ir jų produktai A
Vėžiagyviai ir jų produktai B
Kiaušiniai ir jų produktai C
Žuvis ir jos produktai D
Žemės riešutai ir jų produktai E
Sojų pupelės ir jų produktai F
Pienas ir jo produktai G
Riešutai ir jų produktai H
Salierai ir jų produktai I
Garstyčios ir jų produktai K
Sezamų sėklos ir jų produktai L
Sieros dioksidas ir sulfitai, kurių koncentracija didesnė kaip 10 mg/kg arba 10 mg/l, išreikti kaip SO2 M
Lubinai ir jų produktai N
Moliuskai ir jų produktai O