ATSISIŲSTI MENIU LENTELĘ UŽSAKYMO PILDYMUI: ČIA

Alergenai KARŠTIEJI PATIEKALAI (porcijomis) Kaina, €
Karštieji patiekalai iš vištienos, kalakutienos, antienos
IGAKLHG Vištienos krūtinėlė su  minkštuoju sūriu ir šviežių špinatų lapeliais, paskaninta vyšnių konfitiūru, patiekiama su baltųjų ir purpurinių bulvių griežinėliais, vyne virtomis kriaušėmis, morkų dažiniu 9,50
IGAKLHG Kepta vištienos krūtinėlė  su Mozzarella sūriu, paskaninta voveraičių  padažu, patiekiama su  garintais kalafijorais, brokoliais, morkytėmis, keptais bulvių griežinėliais, paskanintais čiobreliais 10,00
IGA
Kalakutienos roletas paskanintas minkštuoju sūriu, špinatų lapeliais, keptomis paprikomis, patiekiamas su vyne virta  kriauše, vermuto – grietinėlės padažu, bulvių-sūrio apkepėlė, vyšnių konfitiuru, morkų kremu
11,50
GA Triušio  kulšelė Confit, patiekiama su juodaisiais lęšiais, keptomis sezoninėmis daržovėmis, sultinio padažu, paskaninta rūkyta šonine, vytinto itališko kumpio traškučiu 15,50
GA Anties kulšelė Confit, bulviniai virtinukai gnocchi, jaunų špinatų lapeliai, keptos margaspalvės sezoninės daržovės,  marinuoti obuoliukai, kale traškučiai, pipirinių vyšnių padažas 11,50
 Karštieji patiekalai iš kiaulienos, jautienos
AKILHG Kiaulienos išpjovos bokštelis, patiekiamas su  ropėmis, cukinijų griežinėliais, porų, jaunų morkyčių lazdelėmis, spalvotų  bulvių kubeliais, karamelizuotais burokėliais, keptomis voveraitėmis, pagardinta apelsinų-morkų muslinu, pankolių sėklomis bei argano riešutų aliejumi 11,50
AKGILH Žemoje temperatūroje lėtai kepti kiaulienos išpjovos  medalionai, paskaninti  keptais miško grybais, sultinio padažu, patiekiami su keptomis bulvėmis, lengvai keptais burokėliais, moliūgais, pomidoriukais, lotosų šaknų griežinėliais 11,50
AKGILH Žemoje temperatūroje kepti kiaulienos išpjovos medalionai ispaniško vytinto kumpio marškinėliuose su Demi-glace vyno padažu, lengvai keptais burokėliais, moliūgais, pomidoriukais, bulvių kubeliais, lotosų šaknų griežinėliais 11,50
AKILHG Grill kiaulienos sprandinės kepsnys, paskanintas Chardonnay vyno – Demi-glace padažu su žaliaisiais pipiriukais,  patiekiamas su bulvių griežinėliais, vinaigrette marinate keptomis daržovėmis: pastarnokais, šalotiniais svogūnais, paprikomis, vyšniniais pomidoriukais, keptomis  voveraitėmis, gruzdintais porais 9,50
GAKILH Jautienos antrekotas, paskanintas  sultinio Demi-glace – žaliųjų pipiriukų padažu, pateikimas su brokoliais, daržovių kubeliais: keptomis cukinijomis, baklažanais, moliūgais, paprikomis, bulvėmis, gruzdinta rukola 22,00
GAKILH ANGUS jautienos filė Mignon kepsneliai sultinio – bordo vyno padaže, patiekiami su salierų muslinu, keptais baravykais, keptomis voveraitėmis, žalumynais, vyšniniais pomidoriukais 24,00
Patiekalai iš žuvies
DHIKGA Lašiša, paskaninta bazilikų pesto padažu, patiekiama su daržovių ratatouille, apelsininiu kuskusu, žaliųjų žirnelių ir morkų kremu, tapijokos traškučiais, vyšniniais pomidoriukais 14,00
DIKA Oto kepsnys, paskanintas mangų ir aitriųjų paprikų dažiniu, patiekiamas su salierų muslinu, bolivine balanda, keptomis cukinijomis ir burokėliais, pomidoriukais 16,50
DKI Keptas vilkešeris arba dorada (ciela žuvis), paskaninta citrininiu žalumynų padažu, pateikiamas su bolivine balanda, keptais pankoliais, apelsinais, morkytėmis, marinuotomis citrinomis 16,00
BF Keptos tigrinės krevetes (6 vnt.), paskanintos sojos – juzu padažu, pateikiama su keptais Pak Choi ir špinatų lapeliais, vyšniniais pomidoriukais 12,00
Daržovių patiekalai
FH Lengvai kepti kalafiorai, brokoliai, edamame pupelės, pomidoriukai, tofu sūris, graikiški riešutai,  paskaninta sojos-juzu padažu 7,00
I Keptos sezoninės daržovės su baravykais 7,00
I Daržovių ratatouille: baklažanai, cukinijos, pastarnokai, šalotiniai svogūnai, paprikos, bordo vyno padažas 7,00
GIF Cukinijos bokštelis su daržovėmis, bolivine balanda 7,00
H Sicilietiškas baklažanų troškinys kaponata su juodosiomis alyvuogėmis ir kaparėliais, patiekiamas su bolivinės balandos kruopomis 7,00
Alergenai
Gero apetito! Bon Appetit! Dobry apetyt! God appetitt! Laba apetīte!

ATSISIŲSTI MENIU LENTELĘ UŽSAKYMO PILDYMUI: ČIA