| Alergenai | MENIU | Kaina, € |
 Šaltieji patiekalai ir užkandžiai iš silkės (~450 g/lėkštė) | €/ Lėkštė |
| DI | Silkės užkandis su baklažanais, cukinijomis, paprikomis, pomidorais, kaparių uogomis, napolitano padaže, marinuotos alyvuogės, marinuoti džiovinti abrikosai | 12,00 |
| DCGK | Silkės užkandis su voveraitėmis ir kepintomis daržovėmis | 13,50 |
| D | Džine marinuota skumbrės filė su svogūnais | 13,00 |
| DCGK | Silkės, mėlynųjų bulvių, putpelių kiaušinių, keptų obuolių, agurkų užkandis su rūkyta grietine ir krapų pudra | 12,00 |
| DG | Silkė, Portabello grybai, marinuoti porai, mėlynieji svogūnai, traiškytos bulvytės, krienų padažas | 13,50 |
| GCD | Silkė, avokadų – trumų kremas, saulėje džiovinti pomidorai, kepinti svogūnai, obuoliai, moliūgų sėklos | 14,00 |
| D | Silkė, burokėlių ir batatų karpačas, marinuoti svogūnai, pankoliai, obuoliai, ridikėliai, pomidoriukai, džiovintos spanguolės | 12,00 |
| |  Šaltieji patiekalai ir užkandžiai iš žuvies (~550 g/lėkštė) | €/ Lėkštė |
| DK | Grilinta sviestažuvė, žalumynai, kaparių uogos, agurkai, marinuoti obuoliai, apelsinų – medaus – grūdėtų garstyčių padažas | 23,00 |
| DG | Grilinta sviestažuvė, žalumynai, konfit pomidoriukai, kmynai, burokėlių – krienų jogurtas | 23,00 |
| DKCAFK | Keptos plekšnės juostelės alaus tešloje, miso majonezas | 19,00 |
| DFL | Lašišos tataki: marinuoti avokadai, žalumynai, Wasabi želė, upėtakių ikrai, marinuoti japoniški ridikai, skrudintos sezamų sėklos | 23,00 |
| DH | Polakų juostelės su pistacijų ir žalumynų plutele, keptos daržovės, alyvuogės, kaparėliai | 18,00 |
| DGK | Lašišų suktinukai su avokadų-varškės kremu, kaparėliais, daigais | 23,00 |
| DH | Kepta lašiša, rūkytų slyvų – juodųjų česnakų kapotonis, graikiški riešutai, morkytės, pastarnokai, džiovintų ančuvių dribsniai | 24,00 |
| DKHG | Sūdytų lašišų užkandis, avokadai, moliūgų – mangų salsa, jūros zuikio ikrai, pesto pudra | 19,50 |
| DK | Sūdytų lašišų užkandis, žalumynai, agurkai, marinuoti obuoliai, apelsinų – medaus – grūdėtų garstyčių padažas | 19,50 |
| DFL | Marinuotas rausvasis tunas teriyaki padaže, su marinuotais imbierais, japoniškais krienais Wasabi, Wakami jūros dumbliais | 25,00 |
| DFCL | Tuno sašimi užkandis: ryžių lapai, putpelių kiaušiniai, vyšniniai pomidoriukai, Wakame jūros dumbliai, marinuoti imbierai, skrudinti sėzamai, česnakų čipsai, ridikėliai | 23,00 |
| OLIFCGK | Aštuonkojų terinas su jūros dumbliais, salsa verde karnišonų pagardas, salierų remoulade, kaparėliai, miso majonezas | 21,00 |
| DKACG | Kepta menkė svogūnų pesto plutelėje, plekšnė kukurūzų tešloje, gruzdintos batatų juostelės, česnakinis jogurto padažas | 19,00 |
| DG | Šamų kąsneliai su citrusinio Pesto plutele, keptos daržovės, marinuoti šalotiniai svogūnai, jogurto padažas | 23,00 |
| | Gourmet užkandžiai/ Gurmanų užkandžiai (vnt.) | |
| DC | Lašišų ir skumbrių užpiltinė su ikrais, putpelių kiaušiniais (~550 g) | 23,00 |
| OGD | Užkeptos austrės su Parmezano sūriu, ikrais (minimlus užsakymas 4 vnt.) | 4,20 |
| | Šaltieji patiekalai ir užkandžiai iš mėsos | €/ Lėkštė |
| |  Jautienos, veršienos (~550 g/ lėkštė) | |
| H | Jautienos rostbifas, petražolių gremolata, šparaginės pupelės su nduja, keptos daržovės | 27,50 |
| DCK | Vitello Tonnato – lėtai kepta veršiena, tuno padažas, kaparėliai, citrinos, šalotiniai svogūnai | 29,00 |
| FL | Jautiena rytietiškai teppanyjaki, keptos daržovės, nameko grybai, kiniški bastučiai, sezamų sėklos, terijakio padažas | 24,00 |
| GCIK | Jautienos liežuvio suktinukai su krienų pagardu, keptos daržovės, žalumynai | 20,50 |
| |  Kiaulienos (~550 g/ lėkštė) | |
| GCH | Kiaulienos terinas su daržovėmis, Hoisin glazūra, juodieji sezamai, lotosų šaknies traškučiai, imbierinis apelsinų padažas | 21,00 |
| AKI | Lėtai kepta kiaulienos išpjova, madeiros vyno-juodųjų serbentų pagardas, karamelizuoti burokėlių rutuliukai | 19,50 |
| AKI | Kiaulienos sprandinė su pipiriukų plutele, žalumynai, lengvai vytinti pomidoriukai, keptos daržovėmis | 18,00 |
| GK | Kiaulienos šoninė obuolių – medaus glazūroje, skrudintos kanapių sėklos, džiovintų baravykų pudra, raugintų agurkų pagardas, marinuotos daržovės | 19,50 |
| AKI | Žemoje temperatūroje kepta kiauliena, kepti miško grybai, grilintos daržovės, karamelizuotais svogūnais | 19,50 |
| AKI | Kiaulienos išpjova Demi Glace glazūroje su briuselio kopūstais, granatais, kumpio traškučiais | 21,00 |
| |  Paukštienos (~550 g/ lėkštė) | |
| IH | Lėtai kepta kalakutienos krūtinėlė, mangų-ananasų salsa, granatai, pistacijos | 22,00 |
| I | Kalakutienos pastrami su medaus apelsinų plutele, flambiruoti vaisiai, uogos |
| | Lėtai kepta antienos krūtinėlė, sezoninės uogos, vytintos slyvos, karčiųjų apelsinų pagardas | 23,50 |
| AGCIH | Vištienos ir antienos galantinas, apelsinų karpačas, spanguolės, migdolai, kalamansi citrinų – apelsinų uogienė | 20,50 |
| GHA | Kalakutienos bokšteliai citrinų glazūroje, mėlynojo pelėsinio sūrio kremas, graikiški riešutai, granatai | 22,50 |
| GCF | Kalakutienos Terrine su baklažanais, feta sūriu, figų karpačio, imbierinis apelsinų padažas | 22,00 |
| GHCK | Plėšyta antiena Bao styliumi, agurkai, japoniški ridikai, Wakami jūros dumbliai, glazūruotos morkytės, kininiai bastučiai, Sriracha majonezas | 23,00 |
| CGH | Įdaryta anties šlaunelė su trumais, Portabello grybais, pistacijomis, šalotiniais svogūnais, konfit pomidoriukais | 23,50 |
| |  Paštetai (~400 g/ lėkštė) | |
| | Gaminame ne šiltuoju metų laiku! | |
| IG | Kalakutienos paštetas su morkų kremu, marinuotomis kriaušėmis | 14,50 |
| IG | Antienos paštetas su voveraitėmis, lengvai vytintomis slyvomis ir spanguolėmis, rabarbarų – apelsinų džėmas | 14,50 |
| | Žalumynai, daržovės, salotos | €/ Lėkštė |
| |  Su sūriais (~600 g/ lėkštė) | |
| GH | Dubuo su Feta sūriu: žalumynai, brokoliai, margaspalviai kalafiorai, moliūgai, šparaginės pupelės, uogos, pomidoriukai, lazdynų riešutai, citrininis klevų sirupo padažas | 11,00 |
| GHK | Karamelizuotas minkštasis ožkų sūris, burokėliai, graikiniai riešutai, salotų lapai, balzaminio acto ikrai, granatai, šaltalankių padažas | 13,00 |
| GH | Žalumynai su marinuotu Brie sūriu, kriaušėmis, karamelizuotais graikiniais riešutais, citrininiu pagardu | 12,00 |
| GH | Žalumynai su marinuotu Brie sūriu:batatai, spanguolės, granatai, uogos, karamelizuoti graikiški riešutai, vytinti vyšniniai pomidoriukai, citrininis klevų sirupo padažas | 14,50 |
| GH | Žalumynai su Brie sūriu, persikai, pistacijos, džiovintos spanguolės, balazaminio kremo padažas | 13,00 |
| GH | Burokėlių karpačio, marinuota Mocarella, balzaminis figų kremas, pesto padažas, žalumynai, marinuotos vynuogės, uogos | 11,50 |
| GDH | Pomidorų karpačio, žalūmynai, Stracciatella sūris, ančuviai, Colatura pagardas | 14,50 |
| GH | Žalumynų salotos su šviežiu itališku Buratta sūriu, keptais burokėliais, vytintais pomidoriukais, kapotomis pistacijomis, marinuotomis kriaušėmis ir vynuogėmis, uogomis, trumų aliejumi, pesto pudra | 14,50 |
| GH | Karamelizuotų burokėlių salotos su minkštuoju Feta sūriu, lapeliais, graikiniais riešutais, medaus-baltojo vyno-garstyčių padažu | 10,00 |
| GH | Grilintų Portabello grybų salotos: žalumynai, pomidoriukai, Feta sūris, avokadai, agurkai, mėlynieji svogūnai, alyvuogės, kaparėliai, granatai, kedrinės pinijos, Vinaigrette padažas | 13,50 |
| | Su vištiena, jautiena, liežuviu, vištiena, antiena, žuvimi (~600 g/ lėkštė) | |
| KC | Mišrainė su jautienos liežuviu: kepinti svogūnai, marinuoti ir švieži agurkai, žirneliai, pievagrybiai, batatai, putpelių kiaušiniai, porai, rausvasis majonezo padažas | 9,50 |
| IAF | Burittos dubuo: vištienos krūtinėlė, žalumynai, avokadai, mangai, alyvuogės, pomidorai, paprikos, kukurūzai, edamame pupelės, tortilijos traškučiai, Taco padažas | 10,50 |
| BG | Keptų margaspalvių žiedinių kopūstų mišrainė su tigrinių krevečių uodegėlėmis: avokadai, mangai, žalumynai, mėlynieji svogūnai, vytinti pomidorai, citrininis padažas | 16,00 |
| O | Aštuonkojų salotos: vyšniniai pomidoriukai, pankoliai, apelsinai, špinatai, rukola, petražolės, citrininis padažas | 16,00 |
| F | Žalumynai su lėtai kepta anties krūtinėlė: batatai, apelsinai, džiovintos figos, moliūgai, vynuogės, granatai, kriaušės, spanguolės, slyvų padažas | 16,00 |
| IGALK | Žalumynų užkandis Juodasis Cezaris su vištienos krūtinėle, juodos duonos skrebučiai, juodasis sezamas, džiovintos alyvuogės, kietasis sūris, pomidorai, garstyčių-medaus padažas | 9,50 |
| DCLF | Žaliasis dubuo su lašišų kapotiniu: avokadai, bolivinė balanda, mangai, žalumynų lapeliai, brokoliai, švieži vyšniniai pomidoriukai, virti kiaušiniai, marinuoti imbierai, Wacami jūros dumbliai, Edamame sojos pupelės, sezamai, agurkai, japoniniai ridikai, marinuotos lašišos, sojos-aitriųjų paprikų padažas | 15,50 |
| DCK | Keptos lašišos salotos: žalumynai, jaunos apkeptos bulvytės, paprikos, pomidoriukai, kaparėliai, svogūnai, marinuoti ančuviai, putpelių kiaušiniai, peletrūno majonezas | 15,50 |
| |  Žalumynų, daržovių salotos (~600 g/ lėkštė) | |
| CLF | Žaliasis dubuo: avokadai, bolivinė balanda, mangai, žalumynų lapeliai, brokoliai, švieži vyšniniai pomidoriukai, virti kiaušiniai, marinuoti imbierai, Wacami jūros dumbliai, Edamame sojos pupelės, sezamai, agurkai, japoniniai ridikai, sojų-aitriųjų paprikų padažas | 11,50 |
| FL | Sveikasis dubuo: žalumynai, avokadai, mangai, alyvuogės, vyšniniai pomidoriukai, paprikos, Edamame pupelės, kukurūzai, žaliasis tahini padažas, skrudintos sėklos | 10,00 |
| FKC | Brokolių salotos su vynuogėmis, džiovintomis spanguolės, salotiniais svogūnais, moliūgų ir saulėgrąžų sėklomis, Hamker majonezo padažu | 10,00 |
| I | Žalumynų užkandis: vyšniniai pomidorai, agurkai, ridikėliai, krapai, mėlynieji svogūnai, morkytės, špinatų lapeliai, gražgarstės, pagardinta žolelių padažu | 9,00 |
| IF | Šefo marinuotos daržovės: žiediniai kopūstai, morkytės, salierai, Edamame pupelės, mėlynieji svogūnai, alyvuogės, kaliaropės | 9,00 |
| IF | Keptos daržovės rytietiškai apelsinų marinate: brokoliai, cukinijos, šparaginės pupelės, pastarnokai, jaunos morkytės, kininiai bastučiai, kalafijorai, paprikos, pomidoriukai, porai, svogūnai, česnakai | 10,00 |
| G | Rukola, sultenė, vyšniniai pomidoriukai, Parmezano drožlės, alyvuogių aliejus | 7,00 |
| FG | Traškūs brokoliai ir kalafiorai, vynuogės, lengvai vytinti vyšniniai pomidoriukai, šalotiniai svogūnai, skrudintos sėklos, žaliasis jogurto padažas | 10,00 |
| GHL | Baklažanų suktinukai su riešutų kremu; Burokėlių vamzdeliai su rikotos ir kietojo sūrio kremu; Cukinijų suktinukai su feta ir džiovintais pomidorais | 12,00 |
| | Papildomos išlaidos | |
| | Transporto paslauga, 1 km – 0,50 eur. | 0,50 |
| | Viso: | |
| Gero apetito! Bon Appetit! Dobry apetyt! God appetitt! Laba apetīte! | |