ATSISIŲSTI MENIU LENTELĘ UŽSAKYMO PILDYMUI: ČIA Meniu_ į namus _2024_Klientui

AlergenaiKARŠTIEJI PATIEKALAI (porcijomis)Kaina, €
  Karštieji patiekalai iš vištienos, kalakutienos, antienos  
IGAKLHGVištienos krūtinėlė su minkštuoju sūriu ir šviežių špinatų lapeliais, aromatinių žolelių aliejus, baltųjų ir purpurinių bulvių griežinėliai, vyne virtos kriaušės, marinuotos vynuogės, morkų dažinys, purpurinė pudra10,90
 Vištienos kišenėlė su Mocarella sūriu, voveraičių padažas, bolivinė balanda, keptos cukinijos, morkytės, burokėliai, pomidoriukai, žalumynų aliejus11,50
IGAKLH Kalakutienos kišenėlė su trijų sūrių kremu, vermuto padažas, keptos mini bulvytės su krapais, kepti špinatų lapeliai, keptos sezoninės daržovės 14,50
GAGAnties kulšelė Confit (~200 g), keptos mini bulvytės, jaunų špinatų lapeliai, keptos margaspalvės sezoninės daržovės,  marinuoti obuoliukai, kale traškučiai, pipirinių vyšnių padažas14,00
  Karštieji patiekalai iš kiaulienos 
AIKLHHKiaulienos išpjovos bokštelis, sultinio bordo vyno padažas, patiekiamas su  ropėmis, cukinijų griežinėliais, porų, jaunų morkyčių lazdelėmis, spalvotų bulvių kubeliais, karamelizuotais burokėliais, keptomis voveraitėmis14,90
AKGILHKantriai ruošti kiaulienos išpjovos pjausneliai, mini bulvytės, šparaginės pupelės, morkytės, pastarnokai, salierai, baravykų pagardas14,50
AKGILH Grill kiaulienos sprandinės kepsnys, bordo vyno-sultinio padažas su žaliaisiais pipiriukais, bulvių griežinėliai, Vinaigrette marinate kepti  pastarnokai, šalotiniai svogūnai, paprikos, vyšniniai pomidoriukai, keptos voveraitės, gruzdinti porai 12,00
AKILHGGrill kiaulienos sprandinės kepsnys, pipiriukų – grietinėlės padažas, Cherie bulvytės, kepti pastarnokai, morkytės, pomidoriukai, kininiai bastučiai, špinatai, gruzdinta rukola11,50
 Kantriai ruošta kiaulienos išpjova, salierų muslinas, mini bulvytės, šparaginės pupelės, morkytės, pastarnokai, salierai, Moka pagardas, baravykų traškutis14,50
  Karštieji patiekalai iš jautienos 
GAKILHJautienos antrekotas, paskanintas sultinio Demi-Glace – žaliųjų pipiriukų padažas, brokoliai, daržovių kubeliai: keptos cukinijos, baklažanai, moliūgai, paprikos, bulvės, gruzdintos rukolos16,50
GAKILHKantriai kepti jautienos žandai, madeiros vyno – sultinio padažas, bulvių-moliūgų košė, keptos cukinijos, morkytės, burokėliai, voveraitės, šalotiniai svogūnai13,50
GAKILHANGUS jautienos filė Mignon kepsneliai sultinio – bordo vyno padaže, salierų muslinas, kepti baravykai, keptos voveraitės, žalumynai, vyšniniai pomidoriukai24,00
 Patiekalai iš žuvies  
DHIKGACLašiša, bazilikų pesto padažas, daržovių Ratatouille, apelsininis kuskusas, žaliųjų žirnelių ir morkų kremas, tapijokos traškučiai, vyšniniai pomidoriukai15,50
DKIGAtlantinių menkių nugarėlė, salierų muslinas, šparaginės pupelės, kininiai bastučiai, morkytės, pastarnokai, juodieji lęšiai, petražolių – kaparėlių pagardas15,50
DKIACGPolakų išpjova, špinatų pesto, salierų muslinas, bolivinė balanda, keptos cukinijos, morkytės, burokėliai, pomidoriukai13,50
 Daržovių patiekalai 
IGSalierų Confi,šparaginės pupelės, baklažanai, morkytės, mini bulvytės, juodieji lęšiai, žaliasis aliejus8,50
IDaržovių Ratatouille: baklažanai, cukinijos, pastarnokai, šalotiniai svogūnai, paprikos, bordo vyno padažas7,80
 Sicilietiškas baklažanų troškinys kaponata su juodosiomis alyvuogėmis ir kaparėliais, patiekiamas su bolivinės balandos kruopomis8,20