ATSISIŲSTI MENIU LENTELĘ UŽSAKYMO PILDYMUI: ČIA Meniu_ į namus _2024_Klientui
Alergenai | KARŠTIEJI PATIEKALAI (porcijomis) | Kaina, € |
Karštieji patiekalai iš vištienos, kalakutienos, antienos | ||
IGAKLHG | Vištienos krūtinėlė su minkštuoju sūriu ir šviežių špinatų lapeliais, aromatinių žolelių aliejus, baltųjų ir purpurinių bulvių griežinėliai, vyne virtos kriaušės, marinuotos vynuogės, morkų dažinys, purpurinė pudra | 10,90 |
Vištienos kišenėlė su Mocarella sūriu, voveraičių padažas, bolivinė balanda, keptos cukinijos, morkytės, burokėliai, pomidoriukai, žalumynų aliejus | 11,50 | |
IGAKLH | Kalakutienos kišenėlė su trijų sūrių kremu, vermuto padažas, keptos mini bulvytės su krapais, kepti špinatų lapeliai, keptos sezoninės daržovės | 14,50 |
GAG | Anties kulšelė Confit (~200 g), keptos mini bulvytės, jaunų špinatų lapeliai, keptos margaspalvės sezoninės daržovės, marinuoti obuoliukai, kale traškučiai, pipirinių vyšnių padažas | 14,00 |
Karštieji patiekalai iš kiaulienos | ||
AIKLHH | Kiaulienos išpjovos bokštelis, sultinio bordo vyno padažas, patiekiamas su ropėmis, cukinijų griežinėliais, porų, jaunų morkyčių lazdelėmis, spalvotų bulvių kubeliais, karamelizuotais burokėliais, keptomis voveraitėmis | 14,90 |
AKGILH | Kantriai ruošti kiaulienos išpjovos pjausneliai, mini bulvytės, šparaginės pupelės, morkytės, pastarnokai, salierai, baravykų pagardas | 14,50 |
AKGILH | Grill kiaulienos sprandinės kepsnys, bordo vyno-sultinio padažas su žaliaisiais pipiriukais, bulvių griežinėliai, Vinaigrette marinate kepti pastarnokai, šalotiniai svogūnai, paprikos, vyšniniai pomidoriukai, keptos voveraitės, gruzdinti porai | 12,00 |
AKILHG | Grill kiaulienos sprandinės kepsnys, pipiriukų – grietinėlės padažas, Cherie bulvytės, kepti pastarnokai, morkytės, pomidoriukai, kininiai bastučiai, špinatai, gruzdinta rukola | 11,50 |
Kantriai ruošta kiaulienos išpjova, salierų muslinas, mini bulvytės, šparaginės pupelės, morkytės, pastarnokai, salierai, Moka pagardas, baravykų traškutis | 14,50 | |
Karštieji patiekalai iš jautienos | ||
GAKILH | Jautienos antrekotas, paskanintas sultinio Demi-Glace – žaliųjų pipiriukų padažas, brokoliai, daržovių kubeliai: keptos cukinijos, baklažanai, moliūgai, paprikos, bulvės, gruzdintos rukolos | 16,50 |
GAKILH | Kantriai kepti jautienos žandai, madeiros vyno – sultinio padažas, bulvių-moliūgų košė, keptos cukinijos, morkytės, burokėliai, voveraitės, šalotiniai svogūnai | 13,50 |
GAKILH | ANGUS jautienos filė Mignon kepsneliai sultinio – bordo vyno padaže, salierų muslinas, kepti baravykai, keptos voveraitės, žalumynai, vyšniniai pomidoriukai | 24,00 |
Patiekalai iš žuvies | ||
DHIKGAC | Lašiša, bazilikų pesto padažas, daržovių Ratatouille, apelsininis kuskusas, žaliųjų žirnelių ir morkų kremas, tapijokos traškučiai, vyšniniai pomidoriukai | 15,50 |
DKIG | Atlantinių menkių nugarėlė, salierų muslinas, šparaginės pupelės, kininiai bastučiai, morkytės, pastarnokai, juodieji lęšiai, petražolių – kaparėlių pagardas | 15,50 |
DKIACG | Polakų išpjova, špinatų pesto, salierų muslinas, bolivinė balanda, keptos cukinijos, morkytės, burokėliai, pomidoriukai | 13,50 |
Daržovių patiekalai | ||
IG | Salierų Confi,šparaginės pupelės, baklažanai, morkytės, mini bulvytės, juodieji lęšiai, žaliasis aliejus | 8,50 |
I | Daržovių Ratatouille: baklažanai, cukinijos, pastarnokai, šalotiniai svogūnai, paprikos, bordo vyno padažas | 7,80 |
Sicilietiškas baklažanų troškinys kaponata su juodosiomis alyvuogėmis ir kaparėliais, patiekiamas su bolivinės balandos kruopomis | 8,20 |