ATSISIŲSTI MENIU LENTELĘ UŽSAKYMO PILDYMUI: ČIA Meniu_ į namus _2024_Klientui
Alergenai | MENIU | Kaina, € |
Šaltieji patiekalai ir užkandžiai iš silkės (~450 gr./lėkštė) | €/ Lėkštė | |
DI | Silkės užkandis su baklažanais, cukinijomis, paprikomis, pomidorais, kaparių uogomis, napolitano padaže, marinuotos alyvuogės, marinuoti džiovinti abrikosai | 12,00 |
DCG | Silkės užkandis su voveraitėmis ir kepintomis daržovėmis | 13,50 |
D | Džine marinuota skumbrės filė su svogūnais | 13,00 |
DCG | Silkės, mėlynųjų bulvių, putpelių kiaušinių, keptų obuolių, agurkų užkandis su rūkyta grietine ir krapų pudra | 12,00 |
DG | Silkė su džiovintais miško grybais, moliūgais, porais, vyšniniais pomidoriukais, purpurinėmis bulvytėmis, vytintų pomidorų majonezu | 13,00 |
D | Silkė, burokėlių ir batatų karpačas, marinuoti svogūnai, pankoliai, obuoliai, ridikėliai, pomidoriukai, džiovintos spanguolės | 12,00 |
Šaltieji patiekalai ir užkandžiai iš žuvies (~550 gr./lėkštė) | €/ Lėkštė | |
DIKHCK | Grilinta sviestažuvė, žalumynai, kaparių uogos, agurkai, marinuoti obuoliai, apelsinų – medaus – grūdėtų garstyčių padažas | 23,00 |
DKCAFK | Keptos plekšnės juostelės alaus tešloje, miso majonezas | 19,00 |
DFL | Lašišos tataki: marinuoti avokadai, žalumynai, Wasabi želė, upėtakių ikrai, marinuoti japoniški ridikai, skrudintos sezamų sėklos | 23,00 |
DHGK | Polakų juostelės su pistacijų ir žalumynų plutele, keptos daržovės, alyvuogės, kaparėliai | 18,00 |
DGK | Lašišų suktinukai su avokadų-varškės kremu, kaparėliais, daigais | 23,00 |
DKHG | Sūdytų lašišų užkandis, avokadai, moliūgų – mangų salsa, jūros zuikio ikrai, pesto pudra | 19,50 |
DK | Sūdytų lašišų užkandis, žalumynai, agurkai, marinuoti obuoliai, apelsinų – medaus – grūdėtų garstyčių padažas | 19,50 |
DFL | Marinuotas rausvasis tunas teriyaki padaže, su marinuotais imbierais, japoniškais krienais Wasabi, Wakami jūros dumbliais | 25,00 |
DFCL | Tuno sašimi užkandis: ryžių lapai, putpelių kiaušiniai, vyšniniai pomidoriukai, Wakame jūros dumbliai, marinuoti imbierai, skrudinti sėzamai, česnakų čipsai, ridikėliai | 23,00 |
DKG | Aštuonkojų terinas su jūros dumbliais, salsa verde karnišonų pagardas, salierų remoulade, kaparėliai, miso majonezas | 21,00 |
DKACG | Kepta menkė svogūnų pesto plutelėje, plekšnė kukurūzų tešloje, gruzdintos batatų juostelės, česnakinis jogurto padažas | 19,00 |
Žuvys cielos | ||
DAOBGC | Kepta puošni lydeka su jogurto žalumynų padažu (vieneto svoris ~1,5-2,5 kg.), kg. | 25,00 |
Šaltieji patiekalai ir užkandžiai iš mėsos | €/ Lėkštė | |
Jautienos(~550 gr./ lėkštė) | ||
FHI | Jautienos rostbifas, petražolių gremolata, šparaginės pupelės su nduja, keptos daržovės | 27,50 |
DCHI | Jautiena rytietiškai teppanyjaki, keptos daržovės, nameko grybai, kiniški bastučiai, sezamų sėklos, terijakio padažas | 24,00 |
GCIK | Jautienos liežuvio suktinukai su krienų pagardu, keptos daržovės, žalumynai | 20,50 |
Kiaulienos (~550 gr./ lėkštė) | ||
AKI | Lėtai kepta kiaulienos išpjova, madeiros vyno-juodųjų serbentų pagardas, karamelizuoti burokėlių rutuliukai | 19,50 |
AKI | Kiaulienos sprandinė su pipiriukų plutele, žalumynai, lengvai vytinti pomidoriukai, keptos daržovėmis | 18,00 |
AKI | Žemoje temperatūroje kepta kiauliena, kepti miško grybai, grilintos daržovės, karamelizuotais svogūnais | 19,50 |
AKI | Kiaulienos išpjova Demi Glace glazūroje su briuselio kopūstais, granatais, kumpio traškučiais | 21,00 |
Paukštienos (~550 gr./ lėkštė) | ||
IH | Lėtai kepta kalakutienos krūtinėlė, mangų-ananasų salsa, granatai, pistacijos | 22,00 |
I | Kalakutienos pastrami su medaus apelsinų plutele, flambiruoti vaisiai, uogos | |
Lėtai kepta antienos krūtinėlė, sezoninės uogos, vytintos slyvos, karčiųjų apelsinų pagardas | 23,50 | |
AGCIH | Vištienos ir antienos galantinas, apelsinų karpačas, spanguolės, migdolai, kalamansi citrinų – apelsinų uogienė | 20,50 |
Paštetai (~400 gr./ lėkštė) | ||
Gaminame ne šiltuoju metų laiku ! | ||
IG | Kalakutienos paštetas su morkų kremu, marinuotomis kriaušėmis | 14,50 |
IG | Antienos paštetas su voveraitėmis, lengvai vytintomis slyvomis ir spanguolėmis, rabarbarų – apelsinų džėmas | 14,50 |
Žalumynai, daržovės, salotos | €/ Lėkštė | |
Su sūriais (~600 gr./ lėkštė) | ||
GH | Dubuo su Feta sūriu: žalumynai, brokoliai, margaspalviai kalafiorai, moliūgai, šparaginės pupelės, uogos, pomidoriukai, lazdynų riešutai, citrininis klevų sirupo padažas | 11,00 |
GH | Žalumynai su marinuotu Brie sūriu, kriaušėmis, karamelizuotais graikiniais riešutais, citrininiu pagardu | 12,00 |
GH | Žalumynai su marinuotu Brie sūriu: batatai, spanguolės, granatai, uogos, karamelizuoti graikiški riešutai, vytinti vyšniniai pomidoriukai, citrininis klevų sirupo padažas | 14,50 |
GL | Burokėlių karpačio, marinuota Mocarella, balzaminis figų kremas, pesto padažas, žalumynai, marinuotos vynuogės, uogos | 11,50 |
GH | Žalumynų salotos su šviežiu itališku Buratta sūriu, keptais burokėliais, vytintais pomidoriukais, kapotomis pistacijomis, marinuotomis kriaušėmis ir vynuogėmis, uogomis, trumų aliejumi, pesto pudra | 14,50 |
GH | Karamelizuotų burokėlių salotos su minkštuoju Feta sūriu, lapeliais, graikiniais riešutais, medaus-baltojo vyno-garstyčių padažu | 10,00 |
Su vištiena, jautiena, liežuviu, vištiena, antiena, žuvimi (~600 gr./ lėkštė) | ||
KC | Mišrainė su jautienos liežuviu: kepinti svogūnai, marinuoti ir švieži agurkai, žirneliai, pievagrybiai, batatai, putpelių kiaušiniai, porai, rausvasis majonezo padažas | 9,50 |
IAF | Burittos dubuo: vištienos krūtinėlė, žalumynai, avokadai, mangai, alyvuogės, pomidorai, paprikos, kukurūzai, pupelės, tortilijos traškučiai, Taco padažas | 10,50 |
F | Keptų margaspalvių žiedinių kopūstų mišrainė su tigrinių krevečių uodegėlėmis: avokadai, mangai, žalumynai, mėlynieji svogūnai, vytinti pomidorai, citrininis padažas | 16,00 |
F | Žalumynai su lėtai kepta anties krūtinėlė: batatai, apelsinai, džiovintos figos, moliūgai, vynuogės, granatai, kriaušės, spanguolės, slyvų padažas | 16,00 |
IGALK | Žalumynų užkandis Juodasis Cezaris su vištienos krūtinėle, juodos duonos skrebučiai, juodasis sezamas, džiovintos alyvuogės, kietasis sūris, pomidorai, garstyčių-medaus padažas | 9,50 |
DCLF | Žaliasis dubuo su lašišų kapotiniu: avokadai, bolivinė balanda, mangai, žalumynų lapeliai, brokoliai, švieži vyšniniai pomidoriukai, virti kiaušiniai, marinuoti imbierai, Wacami jūros dumbliai, Edamame sojos pupelės, sezamai, agurkai, japoniniai ridikai, marinuotos lašišos, sojos-aitriųjų paprikų padažas | 15,50 |
Žalumynų, daržovių salotos (~600 gr./ lėkštė) | ||
CLF | Žaliasis dubuo: avokadai, bolivinė balanda, mangai, žalumynų lapeliai, brokoliai, švieži vyšniniai pomidoriukai, virti kiaušiniai, marinuoti imbierai, Wacami jūros dumbliai, Edamame sojos pupelės, sezamai, agurkai, japoniniai ridikai, sojų-aitriųjų paprikų padažas | 11,50 |
FL | Sveikasis dubuo: žalumynai, avokadai, mangai, alyvuogės, vyšniniai pomidoriukai, paprikos, Edamame pupelės, kukurūzai, žaliasis tahini padažas, skrudintos sėklos | 10,00 |
FKC | Brokolių salotos su vynuogėmis, džiovintomis spanguolės, salotiniais svogūnais, moliūgų ir saulėgrąžų sėklomis, Hamker majonezo padažu | 10,00 |
I | Žalumynų užkandis: vyšniniai pomidorai, agurkai, ridikėliai, krapai, mėlynieji svogūnai, morkytės, špinatų lapeliai, gražgarstės, pagardinta žolelių padažu | 9,00 |
IF | Šefo marinuotos daržovės: žiediniai kopūstai, morkytės, salierai, Edamame pupelės, mėlynieji svogūnai, alyvuogės, kaliaropės | 9,00 |
IF | Keptos daržovės rytietiškai apelsinų marinate: brokoliai, cukinijos, šparaginės pupelės, pastarnokai, jaunos morkytės, kininiai bastučiai, kalafijorai, paprikos, pomidoriukai, porai, svogūnai, česnakai | 10,00 |
FG | Traškūs brokoliai ir kalafiorai, vynuogės, lengvai vytinti vyšniniai pomidoriukai, šalotiniai svogūnai, skrudintos sėklos, žaliasis jogurto padažas | 10,00 |
GH | Baklažanų suktinukai su riešutų kremu; Burokėlių vamzdeliai su rikotos ir kietojo sūrio kremu; Cukinijų suktinukai su feta ir džiovintais pomidorais | 12,00 |
Papildomos išlaidos | ||
Transporto paslauga, 1 km. – 0,50 eur. | 0,50 | |
Viso: | ||
Gero apetito! Bon Appetit! Dobry apetyt! God appetitt! Laba apetīte! |
Alergenų reikšmes rasite lape Alergenai.