Alergenai |
KARŠTIEJI PATIEKALAI (švediškai), patiekalai pateikiami marmituose |
Kaina, € |
|
Patiekalai iš žuvies |
|
DKAI |
Polakų kepsneliai, kaparėlių ir kapotų petražolių pagardas, vyšniniai pomidoriukai, daržovių Ratatouille, perlinis žaliasis kuskusas |
12,00 |
DKHC |
Grilinta sviestažuvė, špinatų Pesto padažas, vytinti vyšniniai pomidoriukai, kepti pankoliai, špinatai, porai, kininiai bastučiai, šparaginės pupelės, bolivinė balanda |
12,00 |
DKGIA |
Menkės išpjovos kepsneliai, kaparėlių ir žalumynų pagardas, vytinti vyšniniai pomidoriukai, kepti pankoliai, špinatai, morkytės, porai, kininiai bastučiai, juodieji lęšiai |
14,50 |
DKH |
Lašišų kepsneliai, bazilikų Pesto plutelėje, daržovių Ratatouille, apelsininis kuskusas |
14,00 |
|
Patiekalai iš kiaulienos ir jautienos |
|
AKGILH |
Grilinti kiaulienos sprandinės kepsneliai, Demi-Glace grietinėlės padažas, Cherie bulvytės, kepti pastarnokai, morkytės, pomidoriukai, špinatai, paprikos, kininiai bastučiai |
9,50 |
AKGILH |
Grilinti kiaulienos sprandinės kepsneliai, bordo vyno-sultinio padažas su žaliaisiais pipiriukais, keptos bulvės su voveraitėmis, keptos glazūruotos daržovės |
10,00 |
AIKLHG |
Kantriai ruošti kiaulienos išpjovos pjausneliai baravykų padaže, keptos bulvytės, keptos glazūruotos daržovės |
14,50 |
AKFILHG |
Kepti marinuoti kiaulienos šonkauliukai su BBQ padažu, patiekiami su įvairių kopūstų salotomis ir marinuotomis šefo darovėmis, keptomis bulvėmis, paskanintomis čiobreliais, lengvai paraugintais agurkėliais (sezono metu) |
9,50 |
AKFILHG |
Kantriai kepti jautienos žandai, madeiros vyno – sultinio padažas, bulvių-moliūgų košė, keptos cukinijos, morkytės, burokėliai, voveraitės, šalotiniai svogūnai |
14,50 |
AIKLHG |
Brandintos ANGUS jautienos išpjovos pjausneliai, paskaninti sultinio-Bordo vyno padažu, pateikiami su kininiais bastučiais, brokoliais, keptais pastarnokais, cukinijomis, vyšniniais pomidoriukais, keptais bulvių griežinėliais |
18,00 |
|
Patiekalai iš paukštienos |
|
IGAKLH |
Vištienos krūtinėlės juostelės su čederio sūrio ir porų pagardu, patiekiami su bulvių griežinėliais, karamelizuotomis morkytėmis |
9,00 |
IGAKLHL |
Vištienos krūtinėlės mini suktinukai su Mozzarella sūriu, špinatais, patiekiama su Chardonnay vyno padažu, troškintais brokoliais, kalafijorais su skrudintais sezamais, keptais bulvių griežinėliais su čiobreliais |
9,50 |
IAKLHGC |
Vištienos krūtinėlės juostelės panko džiūvėsėliuose, patiekiama su keptomis bulvytėmis su krapais, vyšniniais pomidoriukais, šviežių sezoninių daržovių salotomis, česnakiniu vytintų pomidorų padažu |
9,50 |
ACKI |
Antienos kulšelė Confit (~200 g), patiekiama su mini bulvytėmis, špinatų lapeliais, keptomis sezoninėmis daržovėmis, marinuotais obuoliais, pipirinių vyšnių padažu |
|
13,00 |
IGAKLH |
Grill vištienos šlaunelių kepsneliai, mangų majo padažas, kepti bulvių griežinėliai, šviežių sezoninių daržovių salotos |
10,00 |
IGAKLH |
Kalakutienos mini suktinukai su trijų sūrių kremu, vermuto padažas, keptos mini bulvytės su krapais, kepti špinatų lapeliai, keptos sezoninės daržovės |
12,00 |
|
Patiekalai iš daržovių |
|
IH |
Salierų Confi, anakardžių kremas, šparaginės pupelės, baklažanai, morkytės, mini bulvytės, juodieji lęšiai, žaliasis aliejus |
8,50 |
I |
Daržovių Ratatouille: baklažanai, cukinijos, pastarnokai, salotiniai svogūnai, paprikos, bordo vyno padažas |
7,80 |
AIKLHG |
Keptos bulvinės bandos su grietinėlės-spirgučių padažu ir varškės darytiniu (min. užsakymas 8 porc.) |
5,80 |
|
Sicilietiškas baklažanų troškinys kaponata su alyvuogėmis ir kaparėliais, patiekiamas su bolivinės balandos kruopomis |
8,20 |
|
|
|
|
Minimalus vienos rūšies karšto patiekalo užsakymo kiekis: 5 porc. |
|
|
|
|