kuciu stalas

 

KŪČIŲ + KALĖDINIS MENIU Lėkštės Kaina, €
Mes pagaminame ir paserviruojame patiekalus mūsų lėkštėse. Atiduodame aptrauktas maistine plėvele. Jums belieka, patiekalus pateikti ant šventinio stalo 🙂
Šaltieji patiekalai ir užkandžiai iš žuvies
Šaltieji patiekalai ir užkandžiai iš silkės /lėkštė ~450 g/ Patiekalai iš žuvies /lėkštė ~550 g
Silkės rolmopsai su baravykais ir voveraitėmis ant saldžiųjų ir purpurinių bulvių griežinėlių 8,00
Silkės salotos salsa meksikana: pupelės, paprikos, pomidorai, svogūnai, kukurūzai, svogūnų laiškai, avokadai, kalendros 8,00
Silkė su mėlynomis bulvėmis, marinuotais obuoliais, putpelių kiaušiniais, rūkyta grietine 8,00
Auksinės skumbrės juostelės teriyaki- imbierų glazūroje su svogūnų laiškų ir mangų salsa 14,00
Tuno sashimi su pomidorais, ryžių lapais ir putpelių kiaušiniais 18,00
Sūdytų lašišų užkandis su marinuotais  obuoliais, apelsinų-medaus-grūdėtų garstyčių padažu 16,00
Keptų žuvų asorti marinate: stintos, ančiuviai, nilo ešerys, menkė, auksinė skumbrė, džiovinti laimo lapai 16,00
Žemoje temperaturoje kepta rifešerio filė, marinuoti pankoliai, burokėlių  ikrai, midijos 18,50
Jūros gėrybių asorti – jūrų šukutės geldelėje (4 vnt.) su čederio sūrio padažu ir migdolais; viengeldės įdarytos midijos (4 vnt.); tigrinės krevetės apelsinų glaze (4 vnt).; grilintų kalmarų vėrinukas (4 vnt.); grilintų aštuonkojų vėrinukas (4 vnt.); smidrų kremas; MangoMajo padažas 28,00
Kepta puošni lydeka su porų padažu (~1,5-2,5 kg), kg. 19,00
Krevečių – lašišų karpačo, mangų kremas, kapariai, lengvai vytinti pomidorai (~300 g) 12,90
Šaltieji patiekalai ir užkandžiai iš mėsos 
Patiekalai serviruojami į lėkštes ~ 550 g
Vištienos ir antienos galantinas, apelsinų karpačas, pistacijos, karčiųjų apelsinų padažas 16,00
Jautienos liežuvio terinas su burokėlių  žele 18,00
Lėtai kepta kiaulienos išpjova Demi Glace glazūroje, su žalumynų ir pistacijų pagardu 17,00
Žvėrienos paštetas, lazdynų riešutai, džiovyntos spanguolės, bruknių padažas, svogūnų uogienė 20,00
Tropiniais vaisiais farširuota višta, pateikiama su keptais obuoliais ir kriaušėmis, raudonųjų serbentų-svogūnų uogiene (~2 kg./vnt.), kg. 14,50
Tropiniais vaisiais farširuota antis, pateikiama su flambiruotais apelsinais,persimonais,lengvai vytintomis slyvomis karčiųjų apelsinų padažu (~1,8 kg./vnt.), kg. 22,00
Elnienos karpačo, alyvuogių tapenada, kietasis sūris, keptos voveraitės, rukolos lapeliai, lengvai vytinti vyšniniai pomidoriukai (~300 g) 15,00
Žalumynai, daržovės, salotos
Patiekalai serviruojami į lėkštes ~ 600 g
Žalumynų salotos su šviežia itališka Burata, keptais burokėliais, lengvai vytintais pomidoriukais ir kapotomis pistacijomis 9,00
Plėšytos BBQ kalakutienos užkandis, keptos paprikos, šparaginės pupelės, mėlynieji svogūnai, kalendros, marinuoti agurkai, česnakai, alyvų aliejus, graikiniai riešutai 9,50
Žalumynai, Sous Vide anties krutinėlė, mangai, kriaušės, lengvai vytintos slyvos, vyšniniai pomidoriukai 14,50
Žalumynai su karamelizuotais moliūgais, kriaušėmis, vynuogėmis, burokėliais, margaspalviais lęšiais, keptu varškės sūriu 8,50
Žalumynai, avokadai, batatai, keptas tofu sūris, lengvai vytinti vyšniniai pomidoriukai, medaus-sojos padažas, sezamai 8,50
Žalumynai, tortellini su špinatais, kietasis sūris, lengvai vytinti pomidorai, plėšyta mozzarella, alyvuogės 9,50
Užkandžai apie 1,3 kg.
Meze užkandžiai – humusas, baba ganush kremas, tzatziki kremas, muhammara kremas, marinuotos alyvuogės, lengvai vytintų pomidorai, bulguro salotos, granatai, graikiški riešutai, pinijos, feta, grilintos pitos trikampėliai, keptos paprikos, kepti baklažanai, agurkai, mėtos, džiovinti abrikosai.

Meze užkandžių sudėtis:

37,00
Meze – smulkių užkandžių rinkinys.
Humusas – avinžirnių užtepėlė.
Baba ganush – baklažanų užtepėlė.
Tzatziki – graikiško jogurto padažas.
Muhammara – raudonųjų paprikų padažas.
Grissini lazdelės su vytintu kumpiu, jelapeno -mozzarella sūrio spurgytės, keptos alyvuogės sūrio marškinėliuose, datulės su sūrio kremu ir migdolais; duonos pagaliukai su sūriu, marinuotos alyvuogės,  vištienos popkornai, daržovės tempūroje,saldžiarūgštis padažas  (1.3 kg) 37,00
Krevetės kataifi marškinėliuose; krevetės Torpedos Panko džiuvėsėliuose; krevečių drugeliai Panko džiuvėsėliuose su saldžiarūgščiu padažu (€/100 g) 4,50
Karštieji patiekalai
Rifešerio juostelės Cafe de Paris padaže, vyne virti porai, svogūnų laiškų konfi, daugiaryžis su apelsinais, kietuoju sūriu 14,00
Lašišos juostelės su pesto plutele, kepti pankoliai, apelsinai, špinatai, lengvai vytinti vyšniniai pomidoriukai, keptos mini bulvytės 9,50
Melsvauodegė menkė, vyne virti porai, svogūnų laiškų konfi, daugiaryžis su apelsinais, kietuoju sūriu,citrininiu žalumynų pagardu 7,50
Sterkas Cafe de Paris padaže, vyne virti porai, daugiaryžis su apelsinais, kietuojų sūriu, šafranais 12,00
Keptas vilkešeris, citrininis žalumynų padažas, kepti pankoliai, apelsinai, špinatai, lengvai vytinti vyšniniai pomidoriukai, pinijos 14,00
Anties kulšelė Confit (bruto: 250 gr.) kepti mandarinai, Chardonnay vyne virta kriaušė, mangų-granatų salsa, būlvių-sūrio pyragas, pagardinta gervuogių padažu 10,00
Kalakutienos suktinukai, paskaninti minkštuoju sūriu, špinatų lapeliais, keptomis paprikomis, patiekiami su  vermuto – grietinėlės padažu, bulvių – moliūgų piurė, karamelinėmis morkytėmis 9,00
Kalėdinis glazūruotas kalakutas- lėtai keptas žemoje temperatūroje, pateikiamas su virtomis marinuotomis kriaušėmis,slyvomis,persimonai, keptais obuoliais, apelsinais, mandarinais, margaspalvėmis bulvėmis  su karčiųjų apelsinų padažu (~ 3,5 kg./vnt.), kg. 15,00
Vištienos krūtinėlės mini suktinukai su Mozzarella sūriu, špinatais, patiekiama su  Chardonnay vyno padažu, troškintais brokoliais, kalafijorais su skrudintais sezamais, keptais bulvių griežinėliais su čiobreliais 7,00
Kepti kiaulienos marinuoti šonkauliukai su BBQ padažu, patiekiami su rudeninėmis marinuotomis daržovėmis, Edamame pupelėmis ir keptomis bulvėmis, paskanintomis čiobreliu 8,00
Griil kiaulienos sprandinės kepsneliai- paskaninti čederio sūriu, rūkyta šonine ir kriaušėmis, Demi Glace raudonojo  vyno padažu, lengvai keptais burokėliais, moliūgais, bulvių kubeliais 8,50
Žemoje temperaturoje kepti kiaulienos išpjovos bokšteliai, paskaninti čederio sūriu, rūkyta šonine ir kriaušėmis, Demi Glace raudonojo vyno padažu, lengvai keptais burokėliais, moliūgais, bulvių kubeliais 10,00
Lėtai keptos argentinietiškos Angus jautienos pjausneliai, pagardintas Demi Glace su  žaliaisiais pipiriukais, konjaku, pateikiamas su mini bulvytėmiss su gorgonzola sūriu, lengvai  keptomis morkytėmis, rudaisiais pievagrybiais, pastarnokais, vyšniniais pomidoriukais 15,00
Minimalus vienos rūšies užsakymo kiekis: 5 porc.
Saldieji patiekalai ~ 70 g /1 kg
Maskarponė kremas su varške ir braškių padažu, vnt. 1,40
Šaltalankių ir mėtų sluoksniuotis su medumi, vnt. 1,40
Moliūgų panacotta su karamele ir riešutais, vnt. 1,40
Varškės-persikų pyragaičiai, vnt. 1,40
Karališkas medaus tortas, (nuo 1 kg), kg. 21,00
Kūčiukai su aguonomis, kg. 4,90
Papildomos išlaidos, susijusios su „Šventė Jums“ tiesioginėmis paslaugomis
Dūžis, inventoriaus praradimas (jeigu bus) – nuo 2 Eur
Pristatymo išlaidos: esant užsakymui virš 100 € miesto ribose pristatome nemokamai; užsakymui iki 100 € miesto ribose pristatymo kaina 5 €; pristatymo kaina už miesto ribų – 0.45 €/km. (skaičiuojamas reisas į abi puses)
Kita
Pageidaujant vaikiškų patiekalų, sakykite, ir atsiųsime Jums pasiūlymą mažiesiems.
Suma
Gero apetito! Bon Appetit! Dobry apetyt! God appetitt! Laba apetīte!

Užsakymų el. p.: info@sventejums.lt

Tel.: 
8693 40 402 Linas Valentukevičius
8652 77 696 Rokas Vaivada