kuciu stalas

Užsakymų el. p.: info@sventejums.lt

Tel.: 8693 40 402  /  8652 77 696 Rokas Vaivada

ATSISIŲSTI LENTELĘ UŽSAKYMO PILDYMUI: ČIA

KALĖDINIS MENIU Kaina, €
Mes pagaminame ir paserviruojame patiekalus mūsų lėkštėse.  
Atiduodame aptrauktas maistine plėvele. Jums belieka, patiekalus pateikti ant šventinio stalo 🙂
Šaltieji patiekalai ir užkandžiai iš žuvies
Šaltieji patiekalai ir užkandžiai iš silkės ~450 gr./ Patiekalai iš žuvies ~550 gr.
Silkė, shiitake grybų karpačas, margaspalvės bulvytės, miško grybų tartaras, purpurinė pudra 11,00
Silkė, marinuotų moliūgų žulijenas, pankoliai, džine mirkytos spanguolės, graikiški riešutai, lengvai vytinti vyšniniai pomidoriukai, žalumynai 9,50
Silkė, mėlynosios bulvės, marinuoti obuoliai, putpelių kiaušiniai, rūkyta grietinė 9,50
Aštuonkojų seviche: avokadai, kalendros, mėtos, žaliosios citrinos, kukurūzai, mėlynieji svogūnai, pankoliai, čili pipirai, tigrės pienas, mangai, batatai, Edamame pupelės 19,00
Tuno sashimi: pomidorai, ryžių lapai, putpelių kiaušiniai, wasabi pagardas, wakami jūros dumbliai, marinuotas imbieras, ridikėliai, skrudintos sezamų sėklos 19,00
Lašišos tataki: marinuoti avokadai, žalumynai, wasabi želė, upėtakių ikrai, marinuoti japoniški ridikai, skrudintos sezamų sėklos 22,00
Lašišų ir paltusų crudo: argano riešutų aliejus, mandarinai, kepti kapariai, wasabi želė, jogurtinis žalumynų padažas, sepijų majonezas 22,00
Nilinių beramundžių juostelės svogūnų pesto plutelėje, moliūgų-mangų salsa, skraiduolių ikrai, žalumynai 16,00
Kepta menkė alaus tešloje, jogurtinis žalumynų padažas 15,00
2 in 1
Baltųjų žuvų užpiltinė su midijomis, aštuonkojais, krevetėmis burokėlių drebučiuose 18,00
Kreminio sūrio terinas su rūkyta lašiša; smidrų majonezas
Visa
Kepta puošni lydeka su porų padažu (~1,5-2,5 kg.), kg. 24,00
Šaltieji patiekalai ir užkandžiai iš mėsos
Patiekalai serviruojami į lėkštes ~ 550 gr.
Vištienos ir antienos galantinas, apelsinų karpačas, pistacijos, karčiųjų apelsinų padažas
17,00
Jautienos liežuvio suktinukai, skrudinti kalafiorai, granatai, spanguolės, žalumynai 18,00
Lėtai kepta kiaulienos išpjova Demi Glace glazūroje, žalumynų ir pistacijų pagardas, keptos daržovės, karamelizuoti balzaminiai svogūnėliai 18,00
Antienos paštetas su voveraitėmis, žalumynai, riešutai, pipirinės vyšnios 14,00
Jautienos rostbifas, putpelių kiaušiniai, petražolių gremolata, keptos daržovės, ančuviai 23,00
Triušiena Charonnay vyno drebučiuose, pipirinės vyšnios, žalumynai, smidrų majonezas 18,00
Žemoje temperatūroje kepta kiauliena su miško grybais, grilintomis daržovėmis, karamelizuotais svogūnais 16,00
2 in 1
Lėtai kepta anties krūtinėlė su rozmarinais 18,50
Kalakutienos krutinėlė, mangų-ananasų čatnis, vytintos slyvos, spanguolės, deginti mandarinai, karčųjų apelsinų padažas
Visa
Tropiniais vaisiais kimšta višta, karamelizuoti obuoliai, persimonai, kriaušės, pipirinių vyšnių padažas (~2 kg./vnt.), kg. 16,00
Tropiniais vaisiais kimšta antis,  flambiruoti apelsinai, persimonai, lengvai vytintos slyvos, karčiųjų apelsinų padažas (~1,8 kg./vnt.), kg. 23,00
Žalumynai, daržovės, salotos
Patiekalai serviruojami į lėkštes ~ 600 gr.
Žalumynų salotos su šviežia itališka Burata, keptais burokėliais, lengvai vytintais pomidoriukais, kapotomis pistacijomis 11,50
Buddha boul – avokadai, edamame pupelės, ridikai, žalumynai, agurkai, vyšniniai pomidoriukai, paprika, batatų falafeliai, tofu sūris,  sojos – saldžųjų paprikų padažas 14,00
Pomidorų karpačas, marinuoti pankoliai, šviežia mocarella, apelsinai, vytintos alyvuogės, riešutai, grilintos cukinijos, svogūnų pesto padažas 9,00
Žiedinių kopūstų salotos su margaspalviais lęšiais, avinžirniais, bolivinėmis balandomis, batatais 9,00
Žalumynai, kalakutienos krūtinėlė, persimonai, kukurūzai, marinuoti agurkai, švieži agurkai, vyšniniai pomidoriukai, granatai 9,00
Burittos dubuo: žalumynai, avokadai, mangai, alyvuogės, pomidorai, paprikos, pupelės, vištienos krūtinėlė, tortilijos traškučiai, taco padažas 9,00
Žalumynai, shiitake grybai, marinuoti sojų ūgliai, mėlynieji svogūnai, moliūgai, sezamų sėklos,  sojos – saldžųjų paprikų padažas 7,00
Daržovės ir pievagrybiai – pacora paniruotėje, daržovės tempuroje,keptas tofu sūris, batatų falafeliai,  jogurtinis žalųjų citrinų mėtu padažas 8,00
Užkandžiai
Brusketų asorti (12 vnt.): Nduja, lengvai vytinti vyšniniai pomidorai, skrudinta rukola; Rausvojo tuno tartaras, melionai, imbierai, wakami jūros dumbliai, sezamų sėklos; Gorgonzolos kremas, persimonai, granatai, karamelizuoti riešutai; Alyvuogių tapenada, ančuviai, putpelių kiaušiniai, lengvai vytinti pomidoriukai, bazilikas 27,50
Grissini lazdelės su vytintu kumpiu; Jelapeno spurgytės; Ispaniško kumpio traškučiai; Keptos alyvuogės su sūriu; Datulės su sūrio kremu ir migdolais; Duonos pagaliukai; Fukačio lazdelės; Marinuotos alyvuogės su riešutais ir mėtomis; Skrebučiai su moliūgų sviestu, rikota, granatais (1.3 kg.) 42,00
Krevetės filo tešlos marškinėliuose; Krevetės „torpedos“ Panko džiūvėsėliuose; Krevečių „drugeliai“ Panko džiūvėsėliuose su saldžiarūgščiu padažu (€/100 gr) 4,50
Karštieji patiekalai
Paltuso juostelės, degintas sviestas, skrudinti migdolai, vyne virti porai, moliūgų daugiaryžis 15,00
Lašišos juostelės smidrų padaže, kepti pankoliai, apelsinai, špinatai, lengvai vytinti vyšniniai pomidoriukai, žaliasis perlinis kuskusas 11,00
Melsvauodegė menkė su žalumynų plutele, putanesca padažas: pomidorai, alyvuogės, kaparėliai, mėlynieji svogūnai, pankoliai, bolivinė balanda 9,00
Keptas vilkešeris (visa žuvis), kepta cukinija, alyvuogės, vyšniniai pomidorai, porai, bolivinė balanda, Martini padažas
15,00
Anties kulšelė Confit, kepti moliūgai, vynuogės, kriaušės, apelsininiai tagliatelle makaronai, špinatų lapeliai 12,00
Kalakutienos suktinukai, paskaninti minkštuoju sūriu, špinatų lapeliais, keptomis paprikomis, patiekiami su  vermuto – grietinėlės padažu, grustomis bulvėmis, svogūnų laiškų konfit, karamelinėmis morkytėmis 9,50
Kalėdinis glazūruotas kalakutas (lėtai keptas žemoje temperatūroje), rūkytos slyvos, persimonai, kepti obuoliai, apelsinai, mandarinai, keptos bulvės su krapais, burokėlių-kriaušių čatnis (~ 3,5 kg./vnt.), kg. 18,00
Vištienos krūtinėlės mini suktinukai su feta sūriu, špinatais, Chardonnay vyno padažas, troškinti brokoliai, kalafiorai, morkytės, grūstos bulvės, svogūnų laiškų Confit 8,00
Kepti kiaulienos šonkauliukai BBQ padaže, rudeninės marinuotos daržovės, Edamame pupelės, keptos bulvės, paskanintos čiobreliu 8,00
Grill kiaulienos sprandinės kepsneliai, Demi Glace raudonojo vyno padažas, lengvai kepti burokėliai, kalafiorai, šalotiniai svogūnai, moliūgai, keptos bulvės 9,50
Žemoje temperatūroje kepti kiaulienos išpjovos medalionai, Demi Glace raudonojo vyno padažas, keptos bulvės, lengvai kepti burokėliai, kalafiorai, šalotiniai svogūnai, moliūgai, spanguolės 12,00
Brandintos Angus jautienos išpjovos steikučiai, keptos bulvės su šveicariško Raclette sūrio  plutele, pipirinis Demi Glace padažas, karamelizuoti saldūs svogūnai, vytinti vyšniniai pomidoriukai, keptos šparaginės pupelės, kepti pankoliai 16,00
Saldieji patiekalai ~ 70 gr.
Maskarponės kremas, varškė, braškių padažas, vnt. 1,80
Kreminis Posset su levandomis, migdoliniais pabarstukais, vnt. 1,80
Kokosinis Chia sėklų pudingas, mangų kremas, sezoniniai vaisiai, vnt. 1,80
Varškės-persikų pyragaičiai, vnt. 1,80
Karališkas medaus tortas (nuo 1 kg.), kg. 21,00
Gero apetito! Bon Appetit! Dobry apetyt! God appetitt! Laba apetīte!

Užsakymų el. p.: info@sventejums.lt

Tel.: 8693 40 402   /   8652 77 696 Rokas Vaivada

ATSISIŲSTI LENTELĘ UŽSAKYMO PILDYMUI: ČIA